Karikaturist Wil boeken?

Karikaturist-Wil-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Karikaturist Wil boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Karikaturist Wil

Ik ben al een heel aantal jaren met enthousiasme actief als karikaturist/sneltekenaar, op allerlei soorten evenementen, beurzen, (bedrijfs)feesten, borrels, bruiloften, markten etc. Mijn tekenstijl is (doel)treffend, maar nooit beledigend en teken zo’n 12 personen per uur. Dit is op zware kwaliteit A3 formaat papier, met penseelstift en markers in zwart/wit/grijsaccenten. Op A5 formaat of BIERVILTJES zwart/wit) is ook mogelijk, dan teken ik een flink aantal meer personen per uur. Ik teken op locatie vanaf een vaste plek ( benodigdheden zijn dan een klein tafeltje en een paar stoelen) of rondlopend door het publiek. U kunt ook het papier laten voorzien van een logo etc

Boekingen Karikaturist Wil

Ook digitaal tekenen is mogelijk! (vraag naar de mogelijkheden en tarieven). Hoe dan ook, LIVE ENTERTAINMENT KLAAR TERWIJL U LACHT! Naast het live tekenen verzorg ik ook diverse creatieve workshops, cartoon, karikatuur en schilderen en maak ik vanuit mijn studio leuke karikaturen vanaf foto.

Kom in de stemming

Karikaturist Wil boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Karikaturist Wil te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Karikaturist Wil wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Karikaturist Wil viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Karikaturist Wil online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Karikaturist Wil boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Karikaturist Wil kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Karikaturist Wil boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!