De Relaxbox huren?

de relaxbox boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Relaxbox boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

De Relaxbox

Fred en Corrie den Draayer, telgen van een oud kermisgeslacht, hebben voor u de enige echte medische kermisattractie ontworpen: De Relaxbox. In dit leven schijnt het ons aan niets te ontbreken. Doch een van de moeilijkste dingen blijkt het relaxen te zijn.

Al jaren reizen zij, met de relaxbox, de hele wereld rond en boeken geweldige resultaten. In 2020 hebben Fred en Corrie de RelaxBox geheel vernieuwd en van deze tijd gemaakt. Neem plaats in de RelaxBox en het stress-gehalte neemt met 100% af tijdens en na een sessie in deze wonderbox. Komt het zien en vooral beleven!

Wat er precies in de box gebeurt, dat blijft geheim totdat ook u zichzelf eraan over durft te geven. Eén ding willen we echter wel verklappen; De reacties in de relaxbox zijn gevarieerd: terwijl de ene gast vertwijfeld giechelt, geeft de ander zich volledig over…

Inhuren De Relaxbox

Maar buiten de box is echter iedereen universeel: iedereen komt lachend naar buiten en weigert te vertellen wat er daarbinnen precies gebeurt! Een sessie duurt zo’n 2 tot 3 minuten, maar Fred of Corrie zijn ook altijd in voor een gratis analyse als je de RelaxBox niet aandurft.

Een perfecte kermisattractie voor je bedrijfsfeest, festival, beurs, in de kantine, de hal van je bedrijf of elke gelegenheid waar de stress omlaag moet…

Kom in de stemming

De Relaxbox huren?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 13 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Relaxbox te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Relaxbox wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Relaxbox viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Relaxbox online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Relaxbox boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Relaxbox kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Relaxbox boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!