De Verschilmaker boeken?

de verschilmaker boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

De Verschilmaker boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Verschilmaker

Wie of wat maakt het verschil? Op luchtige en inspirerende wijze laat De Verschilmaker het elk gezelschap zelf beleven. Zijn lezingen en presentaties zijn leerzaam, speels, interactief en op verzoek muzikaal: out of the box in optima forma!

Met ruim 20 jaar ervaring is De Verschilmaker als geen ander in staat inhoudelijk bij te dragen aan congressen, symposia en events. Met zijn innemende persoonlijkheid weet hij bovendien ook als dagvoorzitter of moderator het verschil te maken en uw publiek blijvend te boeien en te binden.

De Verschilmaker is een creatie van communicatief entertainer Johan van Genechten. Hij studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht als eerstegraads dramadocent. Zo leerde hij creativiteit in te zetten om mensen beter en met meer plezier te laten leren. Een competentie die hij vervolmaakte tijdens de ruim 600 lezingen die hij al verzorgde voor bedrijven en organisaties.

Boekingen De Verschilmaker

Met De Verschilmaker haalt u een motivator en inspirator pur sang in huis. Samen met zijn vaste pianist zorgt hij desgewenst ook voor een aangename muzikale verpakking van uw thema en inspiratie in de vorm van teksten en liedjes.

Mogelijke inzetbaarheid van De Verschilmaker:

  • Dagvoorzitter/moderator
  • Lezingen op maat
  • Interactieve Presentatie “de Rol van je Leven”
  • Uurtje Verschil maken (totaalprogramma incl. muziek)
  • Geluid & pianist in overleg

Neem voor alle mogelijkheden a.u.b. contact met ons op.

De Verschilmaker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Verschilmaker te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Verschilmaker wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Verschilmaker viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Verschilmaker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Verschilmaker boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Verschilmaker kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Verschilmaker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!