Patrick Martens boeken?

Patrick-Martens-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Patrick Martens boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Patrick Martens

Patrick Martens is een veelgevraagd presentator en acteur. In 2019 vormde Patrick samen met Daphne Bunskoek het vaste presentatieduo van het RTL4 televisieprogramma 5uurLive. Daarnaast was hij 2 seizoenen lang als theater-, film- en musicaldeskundige vrijwel dagelijks te zien bij RTL Koffietijd. Tevens nam hij daar de presentatie van het onderdeel ‘De Cadeautjes’ voor zijn rekening. Sinds september 2020 is Patrick naast Loretta, Quinty en Pernille een van de vaste presentatoren van het dagelijkse RTL Koffietijd.

Acteur

Patrick heeft naast zijn presentatiewerk, zijn sporen als acteur, inmiddels dubbeldik verdiend. Hij was te zien in talloze grote bioscoop- en televisie hits en heeft ruim twee jaar de rol van zijn leven gespeeld als PR-agent (Sy Spector) in de hitmusical The Bodyguard.

Films als Keet en Koen en de Speurtocht naar Bassie en Adriaan, App, Hartenstraat, Gooise Vrouwen 2, Jack bestelt een broertje, Fashion Chicks en Huisvrouwen bestaan Niet 2 zijn enkele van de vele producties waarin Patrick te zien is geweest.

Stem acteur

Daarnaast is Patrick een veelgevraagd stem-acteur. Zijn hoofdrollen in de bioscoopfilms ‘Rikkie de Ooievaar’, ‘Hoe tem je een Draak 1, 2 en 3’, ‘Duck Duck Goose’, de laatste ‘Spongebob’ en de nieuwste Netflix-serie ‘The Willoughbys’ zijn treffende voorbeelden.

Multitalent

Op televisie maakte Patrick zijn debuut acteur in GTST en iets later in de serie Zoop waarna hij ging presenteren voor onder andere Nickelodeon, RTL Telekids en RTL Breakfastclub. Maar ook Moltalk voor AvroTros staat op zijn indrukwekkende cv. Zijn onweerstaanbare performance tijdens Celebrity Stand-up op Comedy Central liet zien dat er een komiek in hem schuilt. En als danser veroverde hij samen met Marlayne Sahupala de harten van het Nederlands publiek in de RTL-hit Dance Dance, Dance. De aflevering van ‘Chantal blijft Slapen’ voor RTL4, in het voorjaar van 2019, was een bijzondere waarvoor hij erg veel leuke reacties ontving.

In oktober 2019 was Patrick te zien in een nieuwe serie voor de zender ONS waarin hij samen met Ron Brandstedereen reis maakte door het prachtige Denemarken. ‘Love on the Campesite’ was tevens te zien op het online platform van De Telegraaf.

Boekingen Patrick Wessels

Zijn deelname aan het jubileumseizoen van ‘Wie is de Mol’ in oktober 2020 zorgde wekenlang voor spanning in menig huiskamer. Was Patrick de Mol? Of?.. 1 ding staat vast, Patrick heeft er met volle teugen van genoten en heeft er een paar nieuwe echte vrienden aan over gehouden.

Verdienstelijke presentator

Door zijn brede ervaring en onmetelijke enthousiasme en vakmanschap is Patrick een veelgevraagd presentator voor evenementen, premières en productpresentaties. Zo presenteerde hij bijvoorbeeld de Kids Choice Awards in Carré, is hij het vaste gezicht van de events van HEMA en presenteerde hij de online Stoptober Campagnes in 2018, 2019 en 2020.

Social Media

Samenwerkingen op socialmedia komen voor maar worden altijd met de grootste zorg gekozen, voorbereid en uitgevoerd.
De YouTube series voor LINDA.nl over slapen waren een groot succes en worden nog dagelijks bekeken. Aan het eind van 2020 maakte Patrick voor hetzelfde platform een serie over het volledig Kerst-stylen van huizen van verschillende BN-ers.

Patrick Martens boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Patrick Martens te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Patrick Martens wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Patrick Martens viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Patrick Martens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Patrick Martens boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Patrick Martens kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Patrick Martens boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!