Jan Reinder boeken?

Jan-Reinder-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

o.a bekend van het illusionaire TV programma "De Magie van..." op Fox

Jan Reinder boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jan Reinder

Jan Reinder toert met verschillende shows de wereld over en staat ook in Nederland op de bühne. Jan biedt een rijk palet aan thema’s en daaraan gekoppelde ‘magic moments’ zodat de klant zijn ideeën optimaal kan overbrengen. Door de jarenlange ervaring in de show business vertolkt hij zijn kennis over uitdagingen, ontwikkeling en creativiteit vol verrassingen. Het is een unieke combinatie van een show met inhoud en entertainment, die op een onvergetelijke manier wordt overgedragen.

Niets is wat het lijkt

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, astronaut André Kuipers, presentatrice Patty Brard en 3FM DJ Giel Beelen hebben de magische krachten van Jan Reinder persoonlijk ervaren. André Kuipers zegt hierover in het programma: ‘Ik krijg er kippenvel van, want wat ik zie kan niet. Het kan echt niet en toch gebeurt het. Griezelig!’. Peter R. de Vries: “Dit is amazing… Hier sta ik helemaal paf van.” De kijker word door Jan uitgenodigd om in een nieuwe wereld te stappen waarin niets is wat het lijkt.

Boekingen Jan Reinder

Jan Reinder is te boeken voor vele verschillende doeleinden.

  • Entertainment op maat – specifieke bedrijfsshow of entertainment op maat na overleg met de klant: theatershow ‘de Crisis show’ van 60 minuten bijvoorbeeld.
  • Bedrijfsshow met een inhoudelijk thema naar keus gepresenteerd met magische effecten (60 – 90 minuten)
  • Energizer – korte energizing intermezzo’s met magie (15 – 30 minuten)
  • Magisch beïnvloeden – workshop waarin men getraind wordt om beter te leren spreken, een goede boodschap over te brengen en beïnvloedingstechnieken toe te passen (1 of 2 dagen)

Heeft jouw bedrijf een duidelijke visie en wil je dat op een originele manier aan de gasten overbrengen? Dan is Jan Reinder / MagicMinded de key factor voor een succesvolle dag.

Kom in de stemming

Jan Reinder boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jan Reinder te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jan Reinder wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jan Reinder viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jan Reinder online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jan Reinder boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jan Reinder kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jan Reinder boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!