Def Rhymz in memoriam

Def-Rhymz-boeken
icon-clock

Tijdsduur

N.v.t.

icon-music

Geluid

N.v.t.

icon-notice

Opmerking

Def Rhymz is overleden op 24-03-2024

Def Rhymz boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Def Rhymz

Op 24-03-2024 is Def op 53 jarige leeftijd overleden.

ALLE BALLUH VERZAMELUH! En zorg maar dat je ze goed vast hebt, want Def Rhymz is in the building! Deze Surinaams-Nederlandse rapper werd geboren op 3 mei 1970 in het zonnige Paramaribo en dat verklaart dan ook gelijk zijn gevoel voor ritme en muziek. Deze ras-entertainer begon al op jonge leeftijd en behoort daardoor tot de eerste generatie rappers van Nederland! En toen deze rapper begon, was er maar één prijs die er écht toe deed: de TMF-award. En laat Def Rhymz deze niet één, maar zelfs twee op zak hebben. Daarnaast hangen er ook diverse gouden platen aan zijn muur. Dat hij deze prijzen verdiende, dat was wel zeker.

Wanneer je aan Def denkt, denk je natuurlijk ook aan zijn nummer 1-hits ‘’Doekoe’’ en ‘’Schudden’’. Deze muziekparels behoren tot het Nationaal Erfgoed van Nederland en zijn onlosmakelijk verbonden met de goedlachse rapper. Door deze monster hits treedt Def Rhymz, met zijn energieke show, nu nog steeds zo’n 250 keer per jaar op en heeft hij maandelijks nog zo’n 200.000 luisteraars op Spotify.

Kom in de stemming

Def Rhymz in memoriam

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Def Rhymz te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Def Rhymz wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Def Rhymz viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Def Rhymz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Def Rhymz boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Def Rhymz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Def Rhymz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!