Dilana Smith boeken?

dilana smith boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Dilana Smith boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dilana Smith

Geboren in Johannesburg, Zuid-Afrika, ontdekte het meisje dat op tweejarige leeftijd bekend stond als Dilana Smith al op jonge leeftijd een liefde voor muziek en nam deel aan school- en kerkkoren als een ontsnapping aan een onaangenaam thuisleven. Geïnspireerd door viscerale zangers als Janis Joplin en Tina Turner, verliet ze op haar zestiende de school om haar eigen dromen te volgen. Dilana had al snel een veelbelovende muziekcarrière in Nederland en werd een van de meest begeerde live-acts van het land. Het opnemen en uitbrengen van het album Wonderfool in 2000 leverde vijf singles, vier video’s en een reeks tour- en festivaloptredens op in de regio, waarmee ze haar natuurlijke talenten als songwriter en performer vierde.

Via Houston arriveerde Dilana in LA en deed auditie om deel te nemen aan de “Rock Star Supernova” van tv. Geciteerd in de Hollywood Press: “Op het moment dat ze op het Mayan Theatre-podium stapte voor aflevering 1 en ‘Lithium speelde’, werd Dilana meteen de voorloper van de show.” Haar krachtige zang en indrukwekkende podiumpresentatie verzamelden legioenen nieuwe fans van over de hele wereld. Die bijval inspireerde Dilana om haar muzikale passies voort te zetten met karakteristieke vasthoudendheid.

Optredens met de grootste rock-legendes

Dilana heeft opgetreden met de grootste legendes van rock, waaronder Tommy Lee en Mick Mars (Mötley Crue), Dave Navarro (Jane’s Addiction, Red Hot Chili Peppers) en Gilby Clark (Guns N ‘Roses). In 2007 won ze de massa met het openen van slotuitvoeringen voor Aerosmith en Beth Hart. Ze lanceerde twee solo-tours in Noord-Amerika en West-Europa die beide consequent uitverkocht waren en lovende recensies kregen in de pers en in 2009 sloot Dilana een derde succesvol jaar af met een tour door haar geboorteland Zuid-Afrika.

Na de release van zeven singles bracht Dilana een groot deel van 2008 door in de studio. In november 2009 bracht ze het album Inside Out uit, met 12 originele nummers en haar eerste volledige album in negen jaar. Toen nieuwe kansen zich aandienden, greep Dilana de kans om zich te wagen aan filmacteren. De singer / songwriter won de BEST ACTRESS-prijs op het Action On Film International Film Festival en won zowel de BEST ACTRESS-prijs als de BEST MUSIC-prijs op het American International Film Festival voor de 9 nummers die ze schreef en speelde in het rockdrama: Angel gecamoufleerd.

Go Army Concert Series

Tijdens haar uitgebreide wereldtournee trad Dilana op in Afghanistan voor de troepen in 2009 en 2010. Ze maakte deel uit van de Go Army Concert Series-tour in augustus 2011, deelde het podium met Lynyrd Skynyrd en de Doobie Brothers en tourde ook door Nederland , Zuid-Afrika en in de Verenigde Staten.

2012/2013 bracht dat Dilana twee nieuwe creaties voor de wereld zou verwelkomen. De ene was de studiorelease van haar nieuwe album getiteld Beautiful Monster, waarin ze net een tour afsloot waar ze opende voor Puddle of Mudd en ook voor Saliva, en de andere, Dilana’s beste creatie OOIT – een prachtige dochter genaamd River. Beiden officieel uitgebracht in 2013.

Boekingen Dilana Smith

Dilana reisde uitgebreid de wereld rond, ging van 2014 tot heden non-stop door, bracht het grootste deel van haar tijd door in Europa, maar tourde ook door de VS en Afrika. Dilana heeft in deze periode 3 singles uitgebracht; 3rd en Lindsley, Right Here Right Now (met de Bottleneck Rockers), No Plain Jane (met de Roosterz) en haar meest recente single, Roxanne – een reggae mixed single die ze eind 2016 op The Voice Of Holland speelde. In 2016 bracht Dilana ook de soundtrack uit van haar film Angel Camouflaged, getiteld Dilana.

2017/2018 bracht Dilana naar Nederland om haar carrière te volgen en haar dochter op te voeden. Ze werkt momenteel aan haar eerste coveralbum en schrijft liedjes voor een nieuw album, beide voorlopig gepland voor 2018. Haar single, BEHIND CLOSED DOORS, is speciaal voor de CKM / FIER-organisatie geschreven door Dilana om te helpen met de bewustmakingscampagne van kinder- en mensenhandel. Het nummer zal de komende maanden worden uitgebracht, voorlopig gepland voor april 2018.

Kom in de stemming

Dilana Smith boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dilana Smith te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dilana Smith wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dilana Smith viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dilana Smith online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dilana Smith boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dilana Smith kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dilana Smith boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!