Dixieland Crackerjacks boeken?

dixieland crackerjacks boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dixieland Crackerjacks boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dixieland Crackerjacks

Sinds de oprichting van de band in 1994 is het orkest in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende oude stijl jazzorkesten van Nederland. Professionele musici met gevoel en liefde voor de swingende en vrolijke muziek uit de jaren ’20 en ’30 van de twintigste eeuw brengen een gevarieerd programma met muzikale hoogtepunten uit die tijd, afgewisseld met eigen composities die binnen dezelfde stijl passen.

Doordat zowel als podiumformatie en als looporkest kan worden opgetreden zijn ze inzetbaar bij zeer uiteenlopende evenementen. Variërend van concerten door de podiumband in jazzclubs, schouwburgen, op festivals en in restaurant tot het openen van bedrijven, het opvrolijken van winkelcentra en familiefeesten door bijvoorbeeld hun looporkest.

Boekingen Dixieland Crackerjacks

De bezetting en kleding kan naargelang uw wensen worden aangepast, zodat voor ieder evenement een passende band klaarstaat.

Het looporkest van de Dixieland Crackerjacks is een flexibel mobiel bandje dat kan dienen ter opluistering van zeer uiteenlopende evenementen. Meestal bestaat het uit vijf muzikanten. In overleg is optreden met meer of minder mensen ook mogelijk.

Deze bezetting is het meest geschikt voor het opvrolijken van buitenactiviteiten, als verrassende mobiele act, aan boord van schepen of als er bij één feest op meerdere plaatsen muziek gewenst is.

Bij buitenactiviteiten kunt u denken aan braderieën, sportevenementen, winkelcentra, vakantieparken of muziekfestivals. Als mobiele act is de band in het verleden reeds ingezet bij tal van bedrijfsevenementen, zoals productpresentaties, jubilea en personeelsfeesten.

Jazz dirges

Een wel heel bijzondere plek neemt het spelen bij begrafenissen in. In het oude New Orleans werd de overledene soms naar zijn laatste rustplaats begeleid met live muziek. De Crackerjacks zijn meermaals gevraagd om in deze traditie een muzikale bijdrage te leveren. Ten behoeve daarvan staan op het repertoire ene aantal traditionele “dirges”.

Het grootste deel van de optredens is echter van luchtiger gehalte. Zo speelde de band op menige receptie, bij stads- en dorpsfeesten, beurzen en ook in het café. Het repertoire bestaat dan uit vrolijke muziek uit de “roaring twenties”. De zang klinkt geheel authentiek door middel van een megafoon. Binnen de band zijn meerdere vocalisten die elk hun eigen specifieke timbre bezitten.

De kleding bestaat uit vrolijke dixie-outfit met strooien hoedjes, blauwe vestjes en bijpassende vlinderstrikjes. Ook wordt af en toe in themaoutfit opgetreden, bijvoorbeeld op de Efteling.

Kom in de stemming

Dixieland Crackerjacks boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dixieland Crackerjacks te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dixieland Crackerjacks wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dixieland Crackerjacks viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dixieland Crackerjacks online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dixieland Crackerjacks boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dixieland Crackerjacks kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dixieland Crackerjacks boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!