DJ Francois boeken?

Dj-Francois-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Francois boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Francois

In 1988 kocht ik mijn eerste platen, ik was erg trots. In 1989 werd ik overweldigd door de nieuwe beatrevolutie die in België begon. Dit geluid wilde ik ook in clubs spelen en dat deed ik! Mijn eerste woonplaats was de Kadance in Tilburg. Deze club was van oudsher dé plek voor veel feestgangers. Ik had verschillende optredens in locaties zoals de Goldfinger, Club X en feesten zoals Thunderdome (als publiek domein). Later kreeg ik mijn vaste verblijfplaats aan de Limit (Hilvarenbeek), bekend als een zeer legendarische afterclub voor 5 jaar.

Boekingen Dj Francois

De afterclub werd gesloten door de burgemeester omdat er te veel verkeer was in het dorpje Hilvarenbeek. Dus gingen we naar de Zino in Tilburg. Tot op de dag van vandaag is dit de bekendste en meest legendarische afterclub van Nederland! Ondertussen speelde ik op verschillende grote feesten zoals Mysteryland, Trance – Energy, Decibel outdoor, Reverse, Pleasure island, Crazylands en nog veel meer. Ik speelde ook mijn deuntjes in verschillende landen zoals Australië, Ibiza, Spanje, Polen, Duitsland, België en Frankrijk.

Kom in de stemming

DJ Francois boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Francois te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Francois wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Francois viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Francois online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Francois boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Francois kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Francois boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!