Dj Jose boeken?

Dj-Jose-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Jose boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Jose

DJ Jose boeken, hij is energiek, getalenteerd en in staat zichzelf nog steeds iedere keer opnieuw uit te vinden: Jos is een absolute topper op het gebied van Dance-muziek!

Moderne mix van verschillende stijlen

De hits die hij achtereenvolgens produceerde, alleen of in samenwerking met anderen, hebben hem wereldwijd status gebracht. Jose is een bekend gezicht geworden in de Nederlandse en internationale clubscene en ook op grote evenementen wordt hij veel gevraagd .Jose gebruikt een moderne mix van verschillende stijlen. Hij weet een herkenbaarheid te creëren, waardoor zijn muziek toegankelijk wordt, zonder commercieel te worden: hij draait namelijk nét even die andere mix, waardoor het herkenbare met iets nieuws wordt gecombineerd.

Mooiere vocalen en energieke tracks.

De ervaring die Jose meebrengt, maakt dat hij makkelijker in staat is zijn publiek te lezen. Waar eind jaren ’90 de focus op tempo lag, weet Jose nu de diepgang te vinden die het huidige publiek zoekt door gevoeligere tonen, mooiere vocalen en energieke tracks. Jose wil het publiek meenemen in een verhaal waarin hij hen betrekt door te communiceren vanuit de DJ-booth en door nog steeds iedere keer kritisch naar zijn eigen werk te luisteren.

You’re All I Need

De nieuwste release “You’re All I Need” belooft een heel speciale single te worden. Er is voor deze track speciaal toestemming gevraagd om vocals van Phill Collins’ “Something Happened on the Way to Heaven” te gebruiken.
DJ Jose ook internationaal veel gevraagd als DJ

Kracht van de mix

Jos Klaster werd geboren op 24 maart 1966 in Meppel. Van jongs af aan vindt hij in muziek zijn passie. Als tiener ontdekt hij de kracht van de mix door platen als “Relax” van Frankie Goes To Hollywood en “High Energy” van Evelyn Thomas. Hij begint met draaien op schoolfeesten in Steenwijk onder zijn eigen naam.

Op jonge leeftijd een residentie aangeboden

Zijn talent wordt eigenlijk vrij snel ontdekt en hij krijgt op jonge leeftijd een residentie aangeboden in Bar Dancing “Chez Jean” (Steenwijk), waarna meerdere clubs volgen. In de regio is Jos dan al een fenomeen en hij draait in clubs als “Locomotion” (Steenwijk) en “Lord Nelson” (Meppel). Bij de Lokale Omroep Steenwijk (SLOS) presenteert Jos vervolgens ook diverse radioprogramma’s.

Mixwedstrijd van Dance Update

Als hij 24 is, draait hij in “Musichall X-Ray” in Zwolle en wordt door de manager opgegeven voor een mixwedstrijd van Dance Update, georganiseerd door Alex van Oostrom. Omdat Jos Klaster niet zo’n spectaculaire naam is, wordt hij omgedoopt in DJ JOSE en onder die naam wordt Jos een grote bekende in het clubcircuit. Hij draait in vrijwel alle Nederlandse clubs en discotheken en werkt samen met drive-in shows, waardoor zijn naamsbekendheid groeit.

A&R en productmanager

In 1996 wordt Jos de A&R en productmanager van platenmaatschappij Ala Bianca BLX en Media Records BLX. Omdat er steeds meer vraag naar DJ Jose komt, gaat hij vanaf 2001 verder als fulltime DJ.

Boekingen Dj Jose

Ook internationaal is Jose een veelgevraagd DJ. Hij heeft gedraaid in Turkije, Albanië, Griekenland en Israel en draait nu nog regelmatig in, Noorwegen, Polen, Rusland en de Nederlandse Antillen. Evenementen als Mysteryland, Dance Valley, Free Festival en Trance Energy zijn hem niet vreemd en hij resident DJ bij Exceptionnel, Filemon in Utrecht, Peppermint Club on Tour, Ibiza Catamaran Parties en AMS2IBZ.

Kom in de stemming

Dj Jose boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Jose te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Jose wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Jose viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Jose online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Jose boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Jose kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Jose boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!