Jones & Stephenson boeken?

Jones-en-Stephenson-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jones & Stephenson boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jones & Stephenson

JONES & STEPHENSON met THE FIRST REBIRTH het project van FRANKY JONES wie kent het niet. De afgelopen 26 jaar heeft werkelijk iedereen erop gedanst en is ermee opgegroeid. 1 van DE tracks verantwoordelijk om het legendarische BONZAI label op de internationale kaart te zetten. Nog steeds de knaller op elk feest, festival, Rave en club in elke uithoek van de planeet. Heeft de status van beste RAVE CLASSIC. Grote namen als NINA KRAVIZ en CHARLOTTE DE WITTE draaien de track grijs en deze laatste deed er ook een vette remix van.

Meest legendarische clubs & festivals

De afgelopen jaren heeft FRANKY met zijn JONES & STEPHENSON project op de grootste Raves, Festivals en in de meest legendarische clubs gestaan zoals oa Mayday, Mysteryland, The Love Parade, Rave City, Ground Zero, Cherrymoon, Bonzai Raves, Ghosttown, Techno 94, Montini, Street Parade, Tresor, E-Werk, HouseQlassics, Age Of Love, Zillion Rave, Overdrive, Retro Nation, 90s Forever Outdoor, Sportpaleis, Multigroove, Fuse, Vooruit, Charlatan, Raving Nightmare, Decibel Outdoor, Hype-O-Dream, Kompass, Wooferland, Maanrock, City Parade, Warehouse etc …. In 2012 werd THE FIRST REBIRTH gebruikt in de nu al historische documentaire THE SOUND OF BELGIUM over de tracks en producers verantwoordelijk voor de Belgische dance scene en wat een shock veroorzaakte in binnen en buitenland.

Superhit ”The First Rebirth”

In 2015 was het nummer DE HOOFDTRACK van de Belgische Topfilm D’ARDENNEN van producer ROBIN PRONT wat wereldwijde releases scoorde en heel wat prijzen in de wacht sleepte. In 2017 en 2018 werd THE FIRST REBIRTH verkozen door de luisteraars van STUDIO BRUSSEL (national radio) tot het 2de (Nr2) beste dance nummer allertijde in hun jaarlijke TOP 100 in THE GREATEST SWITCH. Dit jaar 2019 eindigde het op de 4de plaats. Ook in Nederland dit jaar belande de klassieker op Nr22 in de HOUSE TOP 1000. Later dit jaar gaat daar THUNDERDOME The movie in alle bioscoopzalen in premiere en is ook THE FIRST REBIRTH erbij als 1 van de grondleggers van de hardere scene. In 2018 werd het project ook in de studio terug tot leven gebracht, samen met nieuwe studio partner ROB FABRIE word de REBIRTH serie voortgezet waar het eindigde in de jaren 90 met als eerst nieuwe release in juni 2019 “THE SIXTH REBIRTH op BONZAI Classics. Verder waren er ook remix releases dit jaar voor de nieuwe FRANKY JONES “Bass Modulator en de clubclassic trol 99” van JUNK PROJECT voor het duitse GRIZZLY MUSIC label. Momenteel word de laatste hand gelegd in de studio aan “THE SEVENTH REBIRTH” en diverse andere projecten.

Boekingen Jones & Stephenson

Dezer dagen bestaat een JONES & STEPHENSON live uit een show van Classics en nieuwer werk met vleugjes Rave, Techno, Trance en Acid allemaal met het juiste Oldschool / Retro gevoel. Hiervoor word een ministudio mee op tour genomen om de echte live vibes te brengen. BRING THE REBIRTH LEGACY TO YOUR EVENT

Kom in de stemming

Jones & Stephenson boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jones & Stephenson te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jones & Stephenson wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jones & Stephenson viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jones & Stephenson online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jones & Stephenson boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jones & Stephenson kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jones & Stephenson boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!