Luna boeken?

Dj-Luna-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Luna boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Luna

Sinds een paar jaar is de carrière van Richard de Mildt in een woeste stroomversnelling terecht gekomen. De ongekroonde hardstyle-koning mag zich inmiddels tot de populairste DJ’s van Nederland rekenen. Tijdens de Dutch DJ Awards eindigde Luna op de vierde plaats in de top 100 van beste DJ’s ter wereld, waarmee hij grootheden als Carl Cox, Dave Clarke en Sven Väth ruim achter zich liet. Het is het klinkende bewijs dat Richard zijn talenten ten volle benut en het geeft aan dat hij in een onwaarschijnlijk hoog tempo de top heeft bereikt.

Ontdekt door scouts van Q-dance

Geboren in Sassenheim –waar hij 21 jaar van zijn leven door heeft gebracht – en momenteel woonachtig in de hofstad, wordt de DJ na de milleniumwisseling ontdekt door scouts van Q-dance. De evenementenorganisatie uit Landsmeer geeft het jonge talent Luna de kans zich op feesten als Qlubtempo, Qlimax, HouseQlassics en Mystery Land voor een groot publiek in de kijker te draaien.

Veel aan Q-dance te danken

Toen zijn collega DJ Pavo een keer verhinderd was pakte Richard brutaalweg de telefoon om te vragen of hij misschien kon invallen. De organisatie had al een veelbelovende demo van Sassenheimer liggen en liet Luna tijdens 1991/1992 The Golden Edition de opengevallen vacature invullen. “Ik heb veel aan Q-dance te danken, maar ik wil benadrukken dat ik onafhankelijk ben en overal draai waar ik wordt gevraagd.”

Een rijzende ster

Luna’s ster is na enkele uiterst geslaagde optredens snel rijzende, omdat hij een perfecte platenkeuze, goede techniek – waaronder backspinnen en scratchen – en enthousiasme achter de draaitafels op unieke wijze weet te combineren. De artiestennaam Luna doet vermoeden een afkorting te zijn van het woord Lunatic (“Het is een korte en pakkende naam die gewoon lekker in het gehoor ligt”), gezien zijn energieke en aanstekelijke performance achter de Technics. Het muziekdier Luna koestert halverwege de jaren 90 al een een grote liefde voor hardcore en oldschool, hetgeen verklaart waarom hij later zal uitgroeien tot een icoon op het gebied van hardstyle. Als fervent bezoeker van evenementen en hartstochtelijk liefhebber van harde dance besluit hij in 1994 tot aanschaf van draaitafels over te gaan om het draaien in de vingers te krijgen.

Boekingen Luna

Voorlopige hoogtepunten in zijn muzikale loopbaan zijn het overweldigende optreden op Qlimax, Sensation Black en de set tijdens Shockers, toen Luna het gat tussen techno-kanonnen Speedy J en DJ Rush moest vullen en de grote zaal in de RAI op zijn grondvesten deed schudden. “Ik heb sowieso een hekel aan die typischeHollandse hokjesgeest. Ik schuw er daarom niet voor af en toe een lekkere technoknaller of een hardtrance-plaat op de de slipmat te leggen.”

Spraakmakende producties

Nu Richard een stevige basis heeft voor zijn verdere carrière als DJ, richt hij steeds meer zijn pijlen op de studio. Ieder weekend reist hij naar Den Helder af waar hij met collega’s Trilok en Chiren onder de naam DHHD aan producties werkt voor het label Straight On Recordings, dat hij met de bevriende Pila bestiert. In 2003 heeft Richard al enkele spraakmakende producties afgeleverd, zoals de DHHD releases ‘So Many More’, ‘We Control The Sound’/’Hear Me Now’ en ‘Rush’/’Funky Shit’ en de Shockers Theme in Control. Daarnaast is hij wekelijks te horen op ID&T Radio waar hij op woensdagavond de vetse platen de ether in vuurt, en zet hij af en toe zijn handtekening onder een mixalbum, zoals ‘Qlimax’ en ‘Xqlusive Holland’ met maatje Pila. “Het is mijn ambitie om mijn label verder te laten groeien, me meer te focussen op het buitenland en mijn status als DJ en producer verder uit te bouwen’

Kom in de stemming

Luna boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Luna te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Luna wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Luna viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Luna online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Luna boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Luna kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Luna boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!