Headhunterz boeken?

Headhunterz boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Headhunterz boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Headhunterz

Headhunterz is een project uit 2006 van de Veenendaalse dj Willem Rebergen (geboren: 12 september 1985). Headhunterz produceert hardstyle-platen. De bekendste hiervan zijn Rock Civilization, Scantraxx Rootz, Reloaded part II, End of my Existence, Just say my name, Subsonic en A new day. Hij was vanaf zijn negende muzikaal actief in een kinderkoor, nam later cd’s op en sprak stemmen in voor films. Hij treedt ook op onder de naam Antifact; onder die naam heeft hij o.a. Astaloca en The Path Of Righteousness gereleased. Headhunterz bestond eerst uit twee mensen, namelijk Willem en Bobby (DeeJ-010), maar Willem had meer ambitie om er mee door te gaan.Ook zat Willem op de Rockacademie, maar daar konden ze hem niet helpen met hardstyle. Rebergen debuteerde kort daarvoor als producer genaamd Nasty D-Tuners, waarna er een aantal platen op het label Scantraxx verschenen. Willem heeft ook een eigen platenlabel, Scantraxx Reloaded, een sublabel van Scantraxx.

Dance-event Qlimax.

Als Headhunterz boekte hij vanaf 2006 succes. Hij trad op bij Defqon.1 2006 en mocht een paar maanden later in een uitverkocht Gelredome samen met The Prophet optreden op het dance-event Qlimax. Rebergen had succes met z’n platen en optredens en dit werd opgemerkt door organisatie Q-dance die in 2007 bij de planning van Qlimax rond het eind van de zomer besloot Headhunterz opnieuw te boeken. In 2008 erna stond Willem op bijna alle grote events.

Boekingen Headhunterz

Samenwerkingen met andere producers heeft Headhunterz vooral met Wildstylez gedaan. Zijn eerste samenwerking was met The Prophet. Samen maakten zij de platen “Scar Ur Face” en “High Rollerz”, speciaal voor het optreden op Qlimax 2006. Pas veel later zou er weer een samenwerking volgen, genaamd “The Summer of Hardstyle”. Deze zal onder de alias “Proppy (The Prophet) & Heady (Headhunterz)” uitkomen.

Tonight/F*** Me I’m Famous

Andere samenwerkingen zijn “Tonight/F*** Me I’m Famous” met de Noisecontrollers, één van de weinige platen waar Scantraxx én Fusion artiesten samen de studio indoken. Verder is er ook een nauwe band met de Italiaanse DJ Technoboy.

Kom in de stemming

Headhunterz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Headhunterz te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Headhunterz wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Headhunterz viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Headhunterz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Headhunterz boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Headhunterz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Headhunterz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!