DJ Madman boeken?

dj madman boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

DJ Madman boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie DJ Madman

Het succes van dj Madman stampt uit 1997. Het jaar van ‘Meisje, zo lelijk als de nacht’. Heel Nederland stond op zijn kop. Bubbling was op zijn retour en deze verlegen jongen uit Arnhem komt nog even als mosterd na de maaltijd met ‘een raar liedje en beledigd hiermee het hele vrouwelijke deel van het land’, zo luidde het commentaar. Niks was echter minder waar. Nederland sloot het nummer in de armen waardoor het langere tijd in de hitlijsten was te vinden. Met als klap op de vuurpijl een heuse gouden plaat! Het Madman tijdperk was aangebroken.

En toen was het stil, totdat…

Vader Abraham

Ten tijde van ‘meisje’ is er een album uitgekomen. Van ceedeetje zijn er nog twee singles getrokken, waarvan ’trouw met mij’ het ook tot in de top 40 schopte. De latere single ‘sex in de bus’, geschreven door, jawel, Pierre Kartner (Vader Abraham) werd tevens een bescheiden hit. Deze single was een parodie op het populaire tv programma ‘De Bus’.

Twee officiële videoclips

Er zijn in totaal twee officiële videoclips van Madman. De eerste is van ‘Meisje, zo lelijk als de nacht’. Opgenomen in, de toen populaire uitgaansgelegenheid ‘Luxor’ in Arnhem. ‘Trouw met mij’ is in Amsterdam geschoten. Deels in een school en in de vondelkerk aldaar. De clips deden het goed op ‘The Box’ en op het muziekstation ‘TMF’. Mede door deze airplay hebben de nummers aan populariteit gewonnen en werd de grote knipoog waarmee de tracks zin geschreven visueel zichtbaar.

Boekingen DJ Madman

In 2010 bracht Schaakmat! de track ‘Ik ben het’ uit in eigen beheer. Deze video was bedoeld als internet promo. De kritiek was niet van de lucht. Madman zou niet meer kunnen spitten, was een veel gehoord argument, voornamelijk door de wat jongere luisteraar. Laten we het houden op: niet begrepen is vaak niet bemind. Dat het nummer voor roering heeft gezorgd moge duidelijk zijn! Niet in het minst om de beat die draait onder het outro. Wellicht is deze op het nieuwe album te horen?

Kom in de stemming

DJ Madman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om DJ Madman te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u DJ Madman wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met DJ Madman viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u DJ Madman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

DJ Madman boeken

Dus bent u benieuwd hoe u DJ Madman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

DJ Madman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!