Duo Diesel boeken?

duo diesel boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Duo Diesel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Duo Diesel

Fijnstof. Absurd humoristisch straattheater. Twee vrienden dagen elkaar uit. Wie is de beste? Kunnen ze elkaar altijd vertrouwen? Gekke sketches en acts met boormachines, bladblazers en scheerschuim.

Marco Bonisimo

Marco Bonisimo begon op 19-jarige leeftijd op advies van zijn oma met jongleren. Niet lang daarna ging hij naar de circusschool, waar hij zich specialiseerde tot koorddanser en jongleur. In 2000 begon hij te werken als zelfstandig artiest op festivals, tijdens evenementen en bij bedrijven. Inmiddels is Marco in het bezit van drie Guinness Worldrecords, vijf Nationale Jongleertitels en winnaar van het Nederlands Kampioenschap Kunstschaatsen op het onderdeel showrijden in 2014.

Hoewel hij veel plezier beleefd aan het verbazen van mensen met zijn kunsten, is het zijn droom om circus betekenisvol te maken door trucs in te zetten in dienst van een voorstelling. Meespelen in theaterproducties zoals de Parade-hit Man met Hoed van Circuswerkplaats Boost uit 2009 en de Mike en Thomas Kerstrevue uit 2012 en nu met Duo Diesel geven in die zin een hoop inzicht en voldoening.

Boekingen Duo Diesel

Tonny Mulder

Tonny Mulder turnde al op jonge leeftijd en ging later naar de ALO. Als acrobaat en entertainer was hij jarenlang actief in het duo Mulder en Dol. Binnen Stichting STUG ontwikkelde Tonny verschillende acts, waaronder de acrobatiek act It Pays the Rent. Ondertussen maakte hij bij het jeugdcircus Santelli uit Groningen een aantal voorstellingen als artistiek leider. Als muzikant, acrobaat en speler heeft Tonny met Duo Diesel weer een nieuw platform om zijn grenzeloze creativiteit te botvieren.

Benodigd speelvlak van 6 x 4 mtr met één stroompunt.

Kom in de stemming

Duo Diesel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Duo Diesel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Duo Diesel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Duo Diesel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Duo Diesel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Duo Diesel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Duo Diesel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Duo Diesel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!