Duo Sowieso boeken?

duo sowieso boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

Duo Sowieso boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Duo Sowieso

Sowieso heeft een zeer uitgebreid repertoire, waardoor zij geschikt zijn voor vrijwel elke feestelijke en zakelijke gelegenheid. Zij hebben een agenda die gevuld is met bruiloften, dans- en buffetavonden, bedrijfsfeesten, kermissen etc. etc. Sowieso is het bewijs dat een klein orkest ook groot kan zijn. Met een uiterst professioneel instrumentarium en de juiste presentatie wordt aan iedere gelegenheid de juiste sfeer gegeven. Sowieso beschikt over een geluidsinstallatie die voor kleine groepen is samen te stellen maar ook voor grote groepen tot een maximum van 500 personen.

Boekingen Duo Sowieso

Sowieso heeft een zeer gevarieerd programma. Zo komen de meest uiteenlopende genres voor in het repertoire. Dansmuziek, Top 100, Easy-listening , Rock, Gouwe-Ouwe, Disco, Jaren 60/70/80, en niet te vergeten, het Nederlandstalige lied. Een aanbod voor jong en oud: Van de gezellige nummers van Jannes en John West tot en met het stevige werk van Liquido en U2. De “Rapper Boef & Lil’ Kleine” liefhebbers moeten we helaas teleurstellen. Sowieso werkt niet met setlijsten en is dus niet gebonden aan een vaste volgorde van het repertoire. Zo kunnen zij altijd direct inspelen op de wensen van het publiek, de sfeer en de gezelligheid van dat moment. De gezelligste hedendaagse nummers en de klassiekers van toen worden wekelijks aangevuld. Omdat er een ruime keus is en er steeds nieuwe nummers toegevoegd worden aan het repertoire is het onmogelijk u een vaste muzieklijst te presenteren. Het repertoire van Sowieso blijft dus altijd up-to-date.

Kom in de stemming

Duo Sowieso boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Duo Sowieso te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Duo Sowieso wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Duo Sowieso viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Duo Sowieso online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Duo Sowieso boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Duo Sowieso kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Duo Sowieso boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!