Duo Uniek boeken

Duo-Uniek-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief geluidset tot 200 personen

Duo Uniek boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Duo Uniek

Duo Uniek bestaat uit William Keijsers en Henri Janssen. William Keijsers heeft in het verleden bij diverse bands veel ervaring opgedaan. Hij was toetsenist bij een coverband, drummer bij een feestband, en leadzanger bij een top 40 band. Henri Janssen is op zijn 8ste begonnen met gitaarles en heeft wat later de tenorsax erbij gekozen. Vanaf zijn 14de heeft hij in diverse bands gezeten (waarvan 15 jaar bij een beroepsorkest).

Uniek op elk feest!

In 2006 hebben ze besloten om samen verder te gaan in de muziek. Iets waar ze beide achteraf van zeggen; “dat hadden we veel eerder moeten doen!”

Duo-Uniek is een top duo met een vette, volle sound, geweldig licht en Visuals en een zeer professionele uitstraling. Door een zeer breed repertoire is het mogelijk om voor ieder feest en in iedere setting een passend repertoire te spelen. Door de unieke samenstelling van Duo-Uniek weten deze multi-talenten keer op keer het publiek op hun hand te krijgen. Duo_Uniek maakt van ieder feest een knalfeest.

Duo Uniek verzorgt elk optreden tot in de puntjes. Dit duo onderscheidt zich van veel andere (cover)bands door zijn veelzijdigheid en creativiteit. Wilt U Rene Schuurmans, Jan Smit of jaren 80 discostampers, afgewisseld met hits van nu. Duo Uniek biedt u het totale pakket; kermis, dansavond, bruiloft, braderie, knalfeest, etc. Regelmatig komen er nieuwe nummers bij, dus zéér allround! Uniek kan altijd direct inspelen op de wensen van het publiek, de sfeer en gezelligheid van dat moment.

Boekingen Duo Uniek

Duo Uniek werkt niet met setlijsten en is dus niet gebonden aan een vaste volgorde van het repertoire. Het repetoire van duo Uniek is zeer ruim en daardoor geschikt voor jong en oud.

Duo Uniek…..net zo uniek als jullie feest!

Kom in de stemming

Duo Uniek boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Duo Uniek te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Duo Uniek wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Duo Uniek viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Duo Uniek online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Duo Uniek boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Duo Uniek kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Duo Uniek boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!