Unwind boeken?

unwind boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 100 personen

Unwind boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Unwind

Undwind is niet alleen een duo, maar ook een 2-persoons band. Ze spelen zelf alle instrumenten in en maken zo met z’n tweeën het geluid van een hele band. Zo heb je het gevoel en geluid van een band en het formaat van een duo.

Daarnaast kan Unwind ook nog als duo tussen het publiek door lopen of als ontvangst act worden ingezet. En om het pakket compleet te maken, kunnen ze ook zelf als pauze Dj draaien. Met Unwind heb je een akoestisch duo, een band en een pauze Dj ineen. Een completer pakket ga je nergens anders vinden. En zeker niet van deze kwaliteit.

Boekingen Unwind

Unwind heeft een herkenbaar eigen geluid. De soulvolle vocalen, solide arrangementen (met akoestische gitaar en loopsampler) en het brede dansbare repertoire, maken van Unwind een veelgevraagde act. Een act die zowel in een intieme setting als op grotere feesten tot zijn recht komt.

Daarnaast is er de mogelijkheid je evenement af te sluiten met een swingende disco-act ‘Disco Diva’. Zangeres Hanneke zingt, gekleed in glitterjurk, bekende disco- en danceclassics en daagt ook het publiek uit om hun ‘boogie shoes’ aan te trekken. Reken maar dat niemand stil kan blijven staan!

Unwind ‘On The Move’

Een mobiele akoestische act waarbij de zangeres en gitarist bewegen tussen het publiek en zo zorgen voor heerlijke ongedwongen sfeer tijdens jullie borrel. Perfect voor bijvoorbeeld het creëren van een festival sfeertje.

Er wordt maximaal 3 sets van 35 minuten gespeeld binnen max 5 uur tijd
Inclusief een kleine draadloze mobiele geluidsversterking op accu

Unwind ‘Pop & Party’

Unwind speelt live versterkt tijdens een avond moderne pophits en feestelijke muziek. Ideaal voor een sfeervolle feestavond.

Er worden maximaal 3 sets van 45 minuten live muziek gemaakt binnen max 5 uur tijd
De pauze muziek wordt door de opdrachtgever verzorgd, tegen meerprijs is het mogelijk dit uit te breiden met een DJ-service, zie ‘Unwind de Luxe’
Inclusief mooie witte geluidsset en sfeerverlichting geschikt tot ongeveer 100 personen

Unwind ‘Ceremonies’

Super speciaal: live muziek tijdens jullie trouwceremonie. Maar pas op: dit kan wat traantjes van ontroering opleveren.

Er worden drie nummers live gezongen tijdens jullie trouwceremonie: voor de entree, ondertekening en slot (extra liedjes in overleg)
Sfeervolle ondersteuning op gitaar tijdens stille momenten van de trouwceremonie
Keuze van de liedjes uit de repertoirelijst
Gratis 1 liedje dat niet op de repertoirelijst instuderen
Extra instuderen van nog andere nummers kost 75 euro per song extra
Inclusief een klein mobiel geluidssetje op accu voor de zangeres (niet geschikt voor de BABS)

Kom in de stemming

Unwind boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Unwind te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Unwind wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Unwind viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Unwind online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Unwind boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Unwind kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Unwind boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!