Dutchjuggler boeken?

Dutchjuggler-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dutchjuggler boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dutchjuggler

De Dutchjuggler met Het Rad van Fortuin
Met de Dutchjuggler als chique top-jongleur, mobiel of op een podium, en voor jong en oud, heeft u de hoofdprijs voor uw evenement altijd al in huis. En als zijn “rugzak” dan ook nog een avontuurlijk, interactief Rad van Fortuin blijkt te zijn, mét prijsjes, muziek en lichtjes, is het feest compleet.

Cirq’aurant
Cirq’aurant One-man show is het leukste pop-up restaurant van Nederland! In deze spetterende show speelt de Dutchjuggler: chefkok, ober én de klusjesman. In het Cirq’aurant is plaats voor één gast en zodra deze plaats bezet is, zal het voltallige personeel alles in het werk stellen om het de gast zo goed mogelijk naar de zin te maken. Een lekker drankje… Een voorgerecht met meerdere sausjes… Een hoofdgerecht… of toch maar een voorverpakte maaltijd… In ieder geval zal het de gast aan niets ontbreken!

Of de Sjef nu de borden op stokken laat draaien, met de preien gaat gooien of met de ingrediënten gaat jongleren, deze show staat garant voor een dosis humor én actie van de bovenste plank. Kijk nu naar de mogelijkheden om Cirq’aurant ook op uw festival te laten spelen. Een gepeperde show van begin tot eind!

Boekingen Dutchjuggler

Uw eigen thema kan verwerkt worden in de show en zo helemaal aansluiten bij uw specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als: ‘Gezond lekker eten’ of ‘afvallen met een glimlach’ of ‘eerlijke producten’ of de presentatie van een nieuw product. Cirq’aurant kan ook uitgevoerd worden als lopende act.

Juggling Challenge
De ultieme uitdaging: de Dutchjuggler jongleert met wat u hem geeft! Zij gingen u reeds voor: bekende Nederlandse fabrikanten van kaarsen, bierkratten, dagbladen en wasmachines! én de bezoekers van festivals, evenementen en winkelcentra die hem alles toewierpen wat zij bij zich hadden… tot hun boodschappen en schoenen aan toe. Als show en podiumact of als mobiele animatie mogelijk. Durft u de uitdaging aan?

De Licht-Jongleur
De Dutchjuggler verbaast en vermaakt uw publiek al jonglerend met zijn lichtgevende objecten. De act is beschikbaar als rondlopende animatie of als flitsende podiumact met van kleur veranderende clubs (kegels).

De Pixel-poi Finale
De Dutchjuggler maakt al jonglerend uw logo, tekst, afbeelding of boodschap zichtbaar.

Kom in de stemming

Dutchjuggler boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dutchjuggler te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dutchjuggler wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dutchjuggler viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dutchjuggler online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dutchjuggler boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dutchjuggler kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dutchjuggler boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!