Niels Duinker boeken?

Niels-Duinker-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Niels Duinker boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Niels Duinker

Niels Duinker is een van de meest veelzijdige professionele jongleurs van Nederland. Zijn shows zijn combinatie van top klasse jongleren, comedy en publieksinteractie. Of uw evenement nu ’s ochtends plaatsvindt of na een lange dag, Niels’ enthousiasme zorgt dat iedereen zich bij uw programma betrokken voelt! Deze jongleur won het NK Jongleren drie keer, en ook hij heeft 8 Guinness Wereldrecords op zijn naam staan. Hij kan zijn show doen het in Nederlands, maar ook net zo makkelijk in het Engels.

8 Guinness World Records

Niels Duinker is sinds 2003 de eerste jongleur uit de Benelux die met 7 kegels op het podium jongleert en ook voor uw evenement zal hij alles uit de kast halen om uw gasten te voorzien van entertainment van de bovenste plank. Niels werd door CV Magazine gekozen als “Corporate Entertainer of the Year”. Hij heeft opgetreden en jongleerworkshops gegevens voor het management van Shell, HSBC, Nike en vele andere bedrijven. Ook trad hij vijf jaar lang met zijn kindershow op aan boord van Disney Cruise Line. Met bijna twintig jaar ervaring, zorgt deze jongleur voor fantastisch entertainment op uw feest, festival, of evenement!

Nederlands Kampioenschap Jongleren

Zo zal hij onder meer de routines laten zien die hem een gouden medaille opleverden tijdens het Nederlands Kampioenschap Jongleren. Bent u op zoek naar een vlotte en spectaculaire act, dan hoeft u niet meer verder te zoeken!

Boekingen Niels Duinker

• Ontvangst Acts;
• Podiumshow op gala’s en congressen;
• Theatershows;
• Animatie Act bij Borrels;
• Workshops;
• Entertainment in uw Beursstand

Kom in de stemming

Niels Duinker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Niels Duinker te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Niels Duinker wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Niels Duinker viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Niels Duinker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Niels Duinker boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Niels Duinker kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Niels Duinker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!