Elastic Double boeken?

elastic double boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Elastic Double boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Elastic Double

Elastic Double maakte ene verpletterende indruk bij hun auditie van het tv-programma Hollands Got Talent wat uitgezonden wordt door RTL4. De jury en het publiek was zo onder de indruk van het talent van Elastic Double dat de 2 heren van Elastic Duo door zijn naar de halve finale liveshow!

In de liveshows van 20 Augustus is ELASTIC DOUBLE 1e geworden door middel van meeste stemmen van het publiek!!! Elastic Duo moet het 10 September tegen de andere finalisten opnemen. Elastic Double: Murat, en Wesley hebben elkaar ontmoet bij So You Think You Can Dance en zijn sindsdien een gouden duo.

Murat Prins, (geboren op 4 April 1987) is half Turks/half Nederlands en is opgegroeid met 2 zussen en 2 zusjes. Murat komt uit een familie waar veel gedanst word. Murat is pas op een latere leeftijd erachter gekomen dat hij talent had voor dansen. Murat ontdekte tijdens het dansen dat hij hypermobiel is en ging dit combineren in zijn dansstijl. Bij hypermobiliteit is er sprake van overbeweeglijke gewrichten doordat het ondersteunende weefsel minder stevigheid biedt dan het behoort te doen. Hierdoor kan Murat zijn schouderbladen heel soepel bewegen en dit is ook het geval in zijn heupen en nek. Toen Murat tijdens het uitgaan in aanraking kwam met de dansstijl Popping begon hij filmpjes op Internet te bekijken en dacht toen “ik wil dit ook kunnen”. Nadat Murat geoefend had tijdens het uitgaan werd hij aangemoedigd door zijn vrienden om zich een keer op te geven voor een danswedstrijd.

Boekingen Elastic Double

Wesley Melsen, (geboren op 5 Oktober 1989) is half Spaans/half Nederlands. Zijn ouders zijn gescheiden toen Wesley 7 jaar was. Hierdoor heeft hij toch een ander beeld gekren op het leven. Wesley is een echte doorzetter en ziet bijna alles positief in. Zijn motto is: Waar een wil is is een weg!
Wesley is de enige in zijn familie die talent heeft voor dansen. Op 14-jarige leeftijd is Wesley er achter gekomen dat er leukere dingen zijn dan voetballen. In een jongerencentrum is Wesley samen met een paar vrienden begonnen met de dansstyle “Bubbling-Battle”. Deze dansstijl was vroeger erg bekend in discotheken.

Kom in de stemming

Elastic Double boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Elastic Double te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Elastic Double wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Elastic Double viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Elastic Double online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Elastic Double boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Elastic Double kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Elastic Double boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!