Eva Luitsz boeken?

eva luitsz boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Winnares Radio538 Warchild Demoduel

Eva Luitsz boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Eva Luitsz

Eva Luitsz, winnares van het Radio538 Warchild Demoduel, komt uit Almelo. Daar groeide ze op met haar moeder die in vroeg stadium haar talenten al opmerkte. Op haar zevende schreef ze haar eerste nummer. Ze was met haar moeder naar een museum geweest en was erg onder de indruk van de aanwezige fossielen. Op de weg terug schref ze het nummer dat ging over een fossiel op de bodem van de zee. Op dat moment wist ze het zeker: ze wilde zangeres worden.

Eelke zangwedstrijd greep ze aan, en won er ook enkelen. ‘The Soundmix Show’ bijvoorbeeld, daar won ze een studiosessie om har eigen demo’s op te nemen. Die prijs is echter nooit echt vergeven, dus zag ze haar eerste studio-opnames aan haar neus voorbij gaan.

Boekingen Eva Luitsz

Tijdens een volgende talentenwedstrijd viel ze weer in de prijzen en kreeg ze wél de mogelijkheid om drie nummers op te nemen: You Deserve It, Deeper Than Love en Someday.

Ze krijgt veel goed reacties op haar nummers, zoals “Ik kan je liedje niet meer uit m’n hoofd krijgen”. Eva Luitsz is een gepassioneerd en creatief singer-songwriter. Ze zou het liefst de hele dag bezig zijn met liedjes schrijven.

Kom in de stemming

Eva Luitsz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Eva Luitsz te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Eva Luitsz wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Eva Luitsz viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Eva Luitsz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Eva Luitsz boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Eva Luitsz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Eva Luitsz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!