Eyelar Mirzazadeh boeken?

eyelar mirzazadeh boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

X-Factor (2010) en The Voice of Holland (2013)

Eyelar Mirzazadeh boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Eyelar Mirzazadeh

Eyelar Mirzazadeh werd op 16 december 1993 geboren in Veenendaal. Haar ouders hebben een Iraanse achtergrond. Eyelar deed in 2010 mee met X-Factor, dit was helaas zonder succes. Ze viel af mede door de schorre stem die ze had. In 2012 deed Eyelar mee met The Voice of Holland. Vanaf toen is het heel snel gegaan met haar bekendheid. Toen ze de blind auditions overleefde, koos ze als begeleider Roel van Velzen. Samen met de coach overleefde Eyelar de battle en twee liveshows. Twee van haar optredens/nummers kwamen in de Single Top 100 terecht.

In de derde liveshow werden de coaches verrast door Eyelar. Ze ging naast het zingen, ook dansen op het podium. De reactie na het optreden van Eyelar: ”Het was een groot risico, maar ik wilde laten zien dat ik alles beheers. Ik dans al langer dan dat ik zing en daardoor kon ik echt mijzelf zijn op het podium. De reacties waren positief en het heeft er mede voor gezorgd dat ik aanstaande vrijdag weer in de liveshow te zien ben.”

Boekingen Eyelar Mirzazadeh

In de kwartfinale mocht Eyelar samen met Ed Sheeran, de grote hit ‘The A Team’ zingen. Naast dit nummer zong ze ook nog Try van Pink. Eyelar mocht door naar de halve finale. In de halve finale deed ze het nummer ‘Empire State of Mind’. Ze zong dit nummer samen met de rapper Kleine Viezerik. Ondanks dit optreden verloor ze de plek voor de finale aan Floortje.

Maar tegenwoordig woont ze in de Verenigde Staten. Deze week verscheen haar eigen nieuwe single ‘It Wasn’t U’. Dit jaar schreef ze ook mee aan het nummer ‘Anyone’, de comeback van de Amerikaanse hitzangeres ‘Demi Lovato’, waarmee Demi Lovato nu een flinke nieuwe hit te pakken heeft in de Verenigde Staten! Volgend jaar zingt de talentvolle Eyelar zelf bij de ‘Grammy’s’. Eyelar schreef in de loop der jaren veel songs waaronder de bekende nummers; ‘Told You So’ van ‘Little Mix’ en ‘Scar Tissue’ van ‘Camila Cabello’, om er maar een paar te noemen. ”It Wasn’t U’ is nu haar eigen hit!

Kom in de stemming

Eyelar Mirzazadeh boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Eyelar Mirzazadeh te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Eyelar Mirzazadeh wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Eyelar Mirzazadeh viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Eyelar Mirzazadeh online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Eyelar Mirzazadeh boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Eyelar Mirzazadeh kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Eyelar Mirzazadeh boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!