Laurrhie Brouns boeken?

laurrhie brouns boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Bekend van Voice of Holland/So You Think You Can Sing

Laurrhie Brouns boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Laurrhie Brouns

Zelfs als klein meisje was het voor de mensen om haar heen duidelijk dat Laurrhie Brouns een zeer begaafde ziel was. Eentje met een enorme liefde en talent, niet alleen voor muziek, maar ook voor acteren en dansen.

Door de jaren heen is Laurrhie erin geslaagd een behoorlijk indrukwekkend cv op te bouwen. Om te beginnen studeerde Laurrhie af aan het conservatorium van Amsterdam, trad driemaal op in het enorme Arena-stadion in Amsterdam voor een publiek van 50.000 mensen, stond ze op het podium met grote internationale artiesten als Emeli Sandé en met de legendarische band van Bob Marley, the Wailers.

Tijdens haar muzikale reis heeft Leurrhie talloze menigten versteld doen staan en op talloze locaties opgetreden zoals Uitmarkt, Paradiso, Melkweg, North Sea Jazzclub, Dauphine, Simplon, P60, P3, W2, Bibelot, Bolwerk, Paard, Waerdse Tempel, Sugarfactory, Bitterzoek, Amsterdam Roots Festival en nog veel meer plaatsen. En daar eindigde het niet alleen toen Laurrhie’s talent de grenzen van haar vaderland overschreed en over de oceaan weer opgemerkt.

Het Londense Herts Pride Festival

Laurrhie was niet alleen een van de artiesten die op het Londense Herts Pride Festival op hetzelfde (hoofd)podium optraden als artiesten als Angie Brown (Bizarre Inc., Chaka Khan, Grace Jones, The Rolling Stones, Fatboy Slim), maar 1 van de grootste levenstijl & muziektijdschriften in het VK, RWDMag, prees de stem van Laurrhie. Nominee Liquid Entertainment Online, UK Blog Awards 2017, noemde Laurrhie “Verge Of Stardom Artist” en in de VS wordt ze al “een sensatie” genoemd.

In het voorjaar van 2012 besloot Laurrhie auditie te doen voor The Voice Of Holland en werd een sensatie. Ze werd ene favoriet van de kijkers en kreeg de bijnaam “The discovery” & “The one to watch”. Laurrhie heeft het gehaald tot aan de 3e liveshow, maar heeft de show helaas vlak voor de kwartfinales verlaten.

Boekingen Laurrhie Brouns

Laurrhie is verschenen en heeft opgetreden op tal van radioshows (538, Qmusic, 3FM, Radio 6, FunX en nog veel meer). En televisieshows (The Voice Of Holland – RTL4, Nick Battle – Nickelodeon, Killer Karaoke – RTL5, Uitmarkt Live! – NPO, So You Think You Can Sing – SBS6).

Debuut EP; “Ascension: Golden Seeds Of Light”

November 2016 markeerde de release van Laurrhie’s debuut-EP; Ascension: Golden Seeds of Light (geproduceerd door executive, mede geproduceerd en geschreven door Laurrhie). Het werd positief ontvangen in onder meer de VS en het VK.

Kom in de stemming

Laurrhie Brouns boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Laurrhie Brouns te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Laurrhie Brouns wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Laurrhie Brouns viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Laurrhie Brouns online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Laurrhie Brouns boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Laurrhie Brouns kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Laurrhie Brouns boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!