Johannes Rypma boeken?

johannes rypma boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Finalist The Voice of Holland (2012)

Johannes Rypma boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Johannes Rypma

Johannes Rypma is de runner-up van The Voice of Holland 2012. Johannes Rypma boeken is nu mogelijk. Hij brengt een geweldige rock set op de bühne tijdens uw evenement! De zanger uit het team van Nick en Simon overtuigde het publiek onder andere met het nummer ‘Sex On Fire’. Dit bracht hem een 2e plaats in het goed bekeken programma op RTL4. Leona Philippo won het programma en Johannes Rijpma volgde daarop als een goede 2 plaats.

De beroemdste zanger van Friesland

Voor dat Johannes Rypma deel nam aan de Voice speelde hij samen met zijn eigen band op veel (tent)feesten. Het doel van Johannes Rypma is om Syb van der Ploeg te vervangen als de beroemdste zanger van Friesland. Of het hem gaat lukken zal moeten blijken, 1 ding is zeker op dit moment is hij een veel gevraagde artiest met een horde fans in Friesland en ver daarbuiten.

Boekingen Johannes Rypma

Johannes Rypma is te boeken voor optredens, informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden om hem in te huren.

Kom in de stemming

Johannes Rypma boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Johannes Rypma te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Johannes Rypma wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Johannes Rypma viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Johannes Rypma online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Johannes Rypma boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Johannes Rypma kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Johannes Rypma boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!