FATA BOOM boeken?

FATA-BOOM-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

FATA BOOM boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie FATA BOOM

Fata Boom is een muzikale headshot met de intensiteit van een stoeptegel door je voorruit. Brutale MC’s met de stage presence van Die Antwoord en sloopkogelbeats.’ Zo omschreef Paaspop de act die in 2017 zichzelf op de kaart zette met legendarische optredens op Noorderslag, Down The Rabbit Hole, Milkshake en nog een dikke 50 andere shows. In 2018 pakt Fata Boom door met optredens op o.a. Paaspop, Bevrijdingsfestival Zwolle en Utrecht, Socker Rocker, opnieuw Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross, Wildeburg, Appelpop, Paradiso en Amsterdam Dance Event.

Releases FATA BOOM

Fata Boom is een samenwerking tussen Nederlandse indieproducer Martijn
Groeneveld (Mailmen) en de mysterieuze zangeres Ammo K, die samen de muziek produceren. On stage wordt Ammo K bijgestaan door mc Jak Credit en Ollie, die pads triggert, percussie, toetsen en bas speelt. Fata Boom maakt trippy electro hiphop. Denk aan M.I.A., Die Antwoord, Gnucci, Missy Elliot, UFFIE en Azealia Banks. Na de release van de tracks D.D.D. (Drop Down Deep), ‘Double Rum Cola’, ‘Fäsjøn’,‘Take Credit’ en de EP BOA, is oktober 2018 het debuutalbum ‘Constricted’ verschenen op het eigen label Tiny Bang records. In januari 2019 stond Fata Boom voor de tweede keer op Noorderslag. Ditmaal als afsluiter van het festival. 3voor12 plaatste de act op de 5e plaats van hoogtepunten van de dag:

Boekingen FATA BOOM

3voor12- “De Oosterpoort beeft in het laatste uur Noorderslag op zijn
grondvesten. Godsamme wat is het lelijk, maar Fata Boom zet echt de hele tent op zijn kop. Laat Joost van Bellen dit in zijn Lowlandstent zetten en het is een hoogtepunt, zet het op je studentenfeest en je mag blij zijn als je toko de volgende dag nog bestaat.” Verder stonden er een flinke batterij festivals en de eerste buitenlandse trips naar Frankrijk, Brighton, Cannes en Berlijn op het programma. Mei 2020 gaat Fata Boom voor de tweede keer op tour door Nederland met een geheel nieuwe show en set. In aanloop naar de tour komt er ook nieuw materiaal online.

Kom in de stemming

FATA BOOM boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 10 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om FATA BOOM te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u FATA BOOM wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met FATA BOOM viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u FATA BOOM online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

FATA BOOM boeken

Dus bent u benieuwd hoe u FATA BOOM kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

FATA BOOM boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!