Freetime boeken?

freetime boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 400 personen

Freetime boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Freetime

Zoals de naam doet verwachten bestaat Freetime uit muzikanten die op professionele wijze bezig zijn met muziek maar de liefde voor muziek is bij hun zo sterk dat zij ook in hun ‘free time’ muziek willen maken en het publiek wil meenemen op een reis door de ‘evergreens’ van de popmuziek vanaf de jaren ’70 met wat uitstapjes naar het heden!

Wie zingt er niet met volle borst mee met hits als “Islands In The Stream”, “You’re The One That I Want”, “Disco Inferno”, “Go Your Own Way”, “Simply The Best”, “Dancing Queen” en nog veel meer!

De leden van Freetime zijn all-round muzikanten die hun ervaring hebben opgedaan in bands als Miss Funky Fly, 10 PM, Booze & The Wildcats, Mannheim, Manilla en ooit samen gespeeld in de band Toledo. Na al die jaren hebben ze zich weer herenigd en blijven zij hun passie voor muziek uitstralen.

Boekingen Freetime

32 jaar geleden zongen ze al samen ‘Don’t Go Breaking My Heart’ en hun enthousiasme spat anno 2019 nog steeds van het podium! De Benjamin van de groep is Jefferson Herveille maar hoe jong hij ook is, hij heeft al meer dan 100 eigen nummers en samples op zijn naam staan. Als 12-jarige gooide hij al hoge ogen bij Idols en op dit moment heeft hij een hit met een Albanese zanger; wij zijn trots op dit jonge multi-talent in onze band!

U ziet een mooie combi van jonge én oude rotten in het vak, die weten hoe ze het publiek kunnen laten genieten van een geweldige middag/avond met topnummers uit verleden, heden en toekomst!

So let’s groove, let’s sing and let’s dance together!

Kom in de stemming

Freetime boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 10 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Freetime te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Freetime wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Freetime viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Freetime online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Freetime boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Freetime kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Freetime boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!