Galaxy Led robots boeken?

Galaxy-Led-Robots-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Galaxy Led Robots boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Galaxy Led Robots

Galaxy Led Robots zijn menselijke robots met een wereld act die voorbijgangers versteld hebben doen staan, met de vraag: “Zijn ze nou echt of niet?!”. Kortom een act die u beslist gezien moet hebben. Bij Galaxy Led Robots kunnen er verschillende Led Robots worden geboekt voor uw event. Hieronder worden de verschillende Led Robots aan u voorgesteld. De robots kunnen worden ingezet voor het verwelkomen van uw gasten bij de entree, het amuseren van uw gasten tijdens het event en/of als show entertainment!

Mr. Galaxy and the Creator

Mr. Galaxy and the Creator is de spectaculaire podiumact die het publiek gegarandeerd een onvergetelijke avond zal bezorgen. Zowel voor jong als oud is dit een geweldige show met een duidelijke boodschap door The Creator.
– Duidelijke boodschap
– Unieke dansmoves
– Confettishooter
– Interactie met het publiek
– Show entertainment van ca. 10 minuten

The Mighty Duo

The Mighty Duo is de combinatie van de blauwe, rode en/of witte Led Robot. Met een hoogte van 2,10 meter is het duo een echte eyecatcher voor uw event. De pakken zijn uitgerust met twee confettishooters, twee LCD schermen (voor promo van het event), zeven RGB Led kleuren en ingebouwde lasers. Op de LCD schermen kan er voor uw event extra promotie worden gedaan door uw logo en/of een video op de schermen af te spelen. De robots kunnen zowel gezamelijk als solo geboekt worden. De lengte van deze act is mogelijk in:
– Een ronde van 30 minuten
– Een ronde van 45 minuten
– Twee rondes van 30 minuten binnen 3 uur

Blue Stilt Walkers

Anders dan The Mighty Duo lopen The Blue Stilt Walkers op lage stelten, waardoor ze ene lenge hebben van 2,30 meter. Ook deze robots zijn uitgerust met twee confetti shooters, twee LCD schermen (voor promo van het event), zeven RGB Led kleuren en ingebouwde lasers. De Robots kunnen zowel gezamelijk als solo geboekt worden. De lengte van deze act zijn mogelijk in:
– Een ronde van 60 minuten
– Twee rondes van 30 minuten

Boekingen Galaxy Led Robots

De acts zijn geschikt voor discotheken, evenementen, trouwerijen, bedrijfsfeesten en ontvangst animatie aan de deur. Ook hebben wij een muzikale podium act. Een act die niet te bscrhijven valt maar live gezien moet worden van Mr Galaxy and the Creator. Kortom een act voor top entertainment!

Kom in de stemming

Galaxy Led robots boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Galaxy Led Robots te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Galaxy Led Robots wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Galaxy Led Robots viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Galaxy Led Robots online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Galaxy Led Robots boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Galaxy Led Robots kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Galaxy Led Robots boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!