Gerry Holland boeken?

Gerry-Holland-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Gerry Holland boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gerry Holland

Toen Gerry een jaar of dertien was, deed hij mee aan een grote talentenjacht. Hij kreeg direct de smaak te pakken om voor publiek te zingen.De talentenjachten volgden elkaar in snel tempo op en na twee jaar kreeg hij bij Corduroy Productions (Cor Aaftink en Roy Beltman) zijn eerste platencontract. Zijn eerste single “Als jij maar van mij houdt” werd met grote regelmaat gedraaid door de dj’s van die tijd zoals Krijn Torringa, Gerard de Vries, Wil Luikinga, Peter Teekamp en Bart van Leeuwen.

Special rondom Gerry

Een tweede singeltje “Huilen om mij” werd snel daarna uitgebracht en er volgden vele promotieoptredens voor de diverse omroepen. Daarnaast zong Gerry in het café van de groep Drukwerk van Harrie Slinger, met wie hij een duet zong. Andere duetten zong hij met Danny de Munk en Nico Haak tijdens de live optredens die elke zondag in het café plaatsvonden. Voor de promotietoer van Sky Channel trad hij op in de voorprogramma’s van Lee Towers, Anita Meijer, Corry Konings en vele anderen. Ook voor Holland FM was Gerry een vaste artiest voor de promotietoer en zo kwam hij in contact met veel bekende Nederlandse artiesten. Na die periode trad hij met regelmaat op in de discotheek op het Leidseplein in Amsterdam en zong hij in het voorprogramma van André Hazes en in diverse ander voorprogramma’s. TV-zender AT5 maakte zelfs een special rondom Gerry. Hij bleef singles uitbrengen en met “Josefien” scoorde Gerry zijn eerste hitje.

TV Oranje’s Top 1000

In 2006 bracht Gerry de single “Ik ben terug” uit. De productie werd goed opgepakt, maar mede door privé omstandigheden kon er niet op dat succes worden voortgeborduurd. Het bleef twee jaar even heel stil rondom hem… Maar dan in september 2008 begint hij met volle energie te werken aan een comeback en brengt hij de single “Kans” uit met daarbij zijn eerste videoclip. Met deze productie heeft hij zich weer helemaal op de kaart gezet. Bij TV Oranje’s Top 1000 heeft de gelijknamige clip van Kans het zelfs tot de Top 60 gebracht!

Boekingen Gerry Holland

Een topjaar volgt in 2009 met maar liefst drie singles “Ik zie het wel zitten” (behaalde een Top 30 notering), “Maria uit Santa Domingo” en “Wat elke Man kan Overkomen”. En… Gerry trad op in de Radio NL (en TV Oranje) Zomertoer! In april 2010 kwam de eerste single van dit jaar uit:: “Ik ga waar jouw Liefde Heenleidt”. Vanzelfsprekend wordt de single weer ondersteund met een videoclip. In oktober 2011 kwam Gerry met de singel “Had ik jou maar nooit gezien”… en ook weer met een bijbehorende videoclip.

Kom in de stemming

Gerry Holland boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gerry Holland te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gerry Holland wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gerry Holland viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gerry Holland online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gerry Holland boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gerry Holland kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gerry Holland boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!