Gibson Brothers boeken?

gibson brothers boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Gibson Brothers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gibson Brothers

De Gibson Brothers, geboren op het Antilliaanse eiland Martinique en sinds vele jaren woonachtig in Parijs, begonnen hun carrière in 1976. Hun eerste single ‘Come to America’ uit 1976 werd een Europees succes. Met een nr. 1 notering in Frankrijk en Italië. In 1977 schreven ze ‘Non Stop Dance’ met een verkoop van 1 miljoen exemplaren en goed voor een nr. 1 notering in België, Nederland en Noord-Europa.

Hun wereldhit ‘Cuba’, uit 1980, leverde 14 gouden platen op. Daarnaast was het een nr. 1 hit in 16 landen, een nr. 9 notering in de Amerikaanse Bill Board en goed voor een verkoop van meer dan 5 miljoen exemplaren. De Gibson Brothers waren hiermee ook de eerste Franse groep die de eerste plaatsen in zowel de Amerikaanse als in de Engelse lijsten bereikten. Na dit mega succes volgden onder andere in 1981 de single ‘Ooh What A Life’ (nr. 1 in Engeland) en ‘Marianne’ (top-10 in Spanje, Duitsland en Engeland). In 1983 bereikte de groep haar allergrootste succes met ‘Que Sera Mi Vida’ met een verkoop van meer dan 5 miljoen exemplaren.

In 1984 ontvingen de Gibson Brothers wederom een gouden plaat in Frankrijk. Ditmaal door meer dan 500.000 verkochte exemplaren van ‘My Heart’s Beating Wild’ en ‘Tic Tac’. Sinds 1985 waagden de broers zich ook langzamerhand zelf op het gebied van platenproducties, hetgeen resulteerde. ‘T’as le look Coco’ was daarvan het eerste product. Dankzij het album “Emily” werden zij in Engeland in 1987 verkozen tot ‘groep van het jaar’. In 1990 scoorde de Gibson Brothers een grote hit, ‘Let’s All Dance’, in samenwerking met David Christie in België. Ook werd de single ‘Fire’ een grote hit in België omstreeks 1996. En in 1997, tien jaar na het album “Emily”, verschijnt het nieuwe album “Move On Up”.

Boekingen Gibson Brothers

Op de cd uit 1998 met soundtracks van de succesvolle Nederlandse film ‘Abeltje’ staan ook twee nummers van de Gibson Brothers. Welke zijn geschreven en geproduceerd door Bolland & Bolland. In het jaar 2000 staat de single van Ben Liebrand ft. The Gibson Brothers, ‘Music and Passion, een viertal weken in de top 100 genoteerd. In 2002 zijn de Gibson Brothers bezig met de laatste opnames van hun nieuwe album. De release van het nieuwe album en single werd in de loop van 2002 verwacht.

De Gibson Brothers touren al meer dan 20 jaar over de gehele wereld en vandaag de dag herkent nog iedereen de disco salsa stijl van de Gibson Brothers. ‘Play time garanteed!’

Kom in de stemming

Gibson Brothers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gibson Brothers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gibson Brothers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gibson Brothers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gibson Brothers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gibson Brothers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gibson Brothers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gibson Brothers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!