Sister Sledge boeken?

sister sledge boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Sister Sledge boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sister Sledge

De Sledge-zusjes Debra, Joan, Kim en Kathy beginnen tezamen als kind in een kerkkoor, aangemoedigd door hun moeder Flo. Ze beginnen muziek op te nemen in 1971 als achtergrondkoortje voor kleine projecten tot ongeveer 1977. Dan worden ze ontdekt door de producers Bernard Edwards en Nile Rodgers. Zij maakten voor de dames de classic ‘We Are Family’. Deze song werd gebruikt door de Pittsburgh Pirates (honkbal) en werd mede daardoor een grote hit.

Andere sound

De producenten waren verantwoordelijk voor vele hits als ‘He’s The Greatest Dancer’ en ‘Lost In Music’. Sister Sledge wil, ondanks hun sterstatus, echter af van deze herkenbare sound en zodoende maken ze in 1981 een album met producent Narada Michael Walden. Dit album levert slechts het hitje ‘All American Girls’ op. De 4 zusjes besluiten nu zelf te gaan produceren maar tot 1985 blijft het in de hitlijsten stil .
Voortleven

Boekingen Sister Sledge

Zelfs als ze Nile Rodgers weer terug vragen voor het album ‘When the Boys meet the Girls’ komt daar een kleine (en laatste) hit vandaan; ‘Frankie’.En tot op de dag van vandaag ploeteren ze nog wat voort. Kathy Sledge ambieert een solo carrière en gaat in 1998 op tournee met Tramps. Zij staat tegenwoordig voor een kleinigheidje op een willekeurige bruiloft. Dat hun muziek nog steeds leeft blijkt ook uit de vele platen van nu die samples bevatten van Sister Sledge.In 1997 namen de gezusters een risico met: “African Eyes” mischien wel het mooiste dat ze ooit maakten!

Kom in de stemming

Sister Sledge boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sister Sledge te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sister Sledge wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sister Sledge viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sister Sledge online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sister Sledge boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sister Sledge kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sister Sledge boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!