The Weather Girls boeken?

the weather girls boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Weather Girls boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Weather Girls

The Weather Girls, Martha Wash en Izora Armstead, begonnen in de gospelgroep NOW (New of the World) voordat ze back-upzangers werden voor Sylvester in de jaren ’70. Ze vormden het duo Two Tons o’ Fun (ook bekend als de Two Tons) en brachten een paar albums uit – met drie in kaart gebrachte singles – op het aan Fantasy gelieerde Honey-label van Harvey Fuqua.

Vervolgens veranderden ze hun naam in The Weather Girls en namen ze op voor Columbia, waar ze hun grootste succes boekten met ‘It’s Raining Men’. Die single uit 1982 bereikte het volgende jaar een hoogtepunt; het stond bovenaan in de clublijst van Billboard en stad de Hot-100 binnen, waar het nummer 46 bereikte. Wash ging verder als soloartiest en sessievocalist en was de hoofdstem van ‘You’re My One and Only (True Love)’ van Seduction, ‘Everybody Everybody’ van Black Box en ‘Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)’ van C&C Music Factory.

Boekingen The Weather Girls

Wash werd in de video’s van de liedjes steevast vervangen door lipsynchronisatiemodellen en nam zijn toevlucht tot juridische stappen om een behoorlijk deel van de royalty’s voor haar werk te krijgen. Armstead wekte later The Weather Girls op met haar dochter, Dynelle Rhodes. Na de dood van Armstead in 2004 bleef Rhodes opnemen en optreden als The Weather Girls met collega-zangeres Ingrid Arthur.

Kom in de stemming

The Weather Girls boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Weather Girls te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Weather Girls wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Weather Girls viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Weather Girls online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Weather Girls boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Weather Girls kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Weather Girls boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!