Gunz for Hire boeken?

Gunz-for-Hire-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Gunz for Hire boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gunz for Hire

Bestaande uit twee hardstyle zwaargewichten en oude kameraden. Na het bundelen van hun krachten, stuurde het duo hun eerste releases de wereld in “Put It On”, “Kings Of The Underground” en natuurlijk hun epische knock-out “Bolivia”.

Kenmerkend badass-geluid

Gunz For Hire veroverde onmiddellijk de scène met hun kenmerkende badass-geluid en toonde ook hun gangster-erfenis door duizelingwekkende live-shows die het publiek tot waanzin dreef.

Boekingen Gunz for Hire

Met verschillende opmerkelijke tours die rond een thematische kern circuleren, heeft Gunz For Hire concepten als ‘Sorrow’, ‘The Resistance’, ‘Gangsters Paradise’ en ‘No Mercy’ meegenomen naar ’s werelds grootste podia, optredend in Australië, Chili, Zuid-Korea , Nederland, de Verenigde Staten, Schotland, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Canada, Zweden, België en Frankrijk. In de afgelopen tijd heeft Gunz For Hire de hardstyle scene geregeerd met een overvloed aan knallende anthems, waaronder het rebelse “Plata O Plomo”, het anarchistische “I’m A Criminal” en de vernietigende hit “No Mercy” op de dansvloer. Gunz For Hire vervult hun plicht en is zonder twijfel de meest succesvolle en volhardende hardstyle live-act.

Kom in de stemming

Gunz for Hire boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gunz for Hire te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gunz for Hire wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gunz for Hire viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gunz for Hire online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gunz for Hire boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gunz for Hire kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gunz for Hire boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!