Sefa boeken?

Sefa-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sefa boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sefa

Sefa Vlaarkamp, ​​artiestennaam Sefa, is zonder twijfel de meest uitgesproken artiest van 2018. Zodra het festivalseizoen van 2018 van start ging, deed Sefa dat ook. Overal waar zijn naam op de line-up stond, waren de podia helemaal vol. Van het openen tot het sluiten van het enorme BLACK-podium op Defqon.1 Festival, de terreinen waren te klein voor alle fans.

Boekingen Sefa

Frisse melodieën gecombineerd met klassieke invloeden en uptempo beats met harde kicks zijn de beste manier om Sefa’s unieke en pakkende geluiden te omschrijven. Elk van zijn tracks blijft binnen een seconde in je hoofd zitten en komt er dagenlang niet uit. Zijn eerste album “Leven is Lijden” was de officiële deuropener voor Sefa en resulteerde in nog veel meer. Op dit album combineerde Sefa alle muziekstijlen waar hij van houdt in zijn tracks. Van samenwerking met D-Sturb tot het maken van de officiële Q-BASE 2018 OST en de eer om een ​​officieel Project One-nummer te remixen, overigens zijn favoriet aller tijden. Sefa weet verschillende invloeden in hard stijlen te integreren in zijn eigen klanken.

Sefa weet je te raken

Een ander hoogtepunt in Sefa’s carrière is de eerste artiest, in zijn soort muziekgenre, die door Headhunterz wordt uitgenodigd om de legendarische HARD met STYLE-podcast te hosten en de eerste artiest is die zijn unieke geluid verspreidt op het Nederlandse radiostadion SLAM! Of je nu een die-hard Hardcore-fan, Hardstyle-fan of gewoon een fan bent van alles wat met Hardere stijlen te maken heeft, Sefa weet hoe je te raken met zijn muziek!

Kom in de stemming

Sefa boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sefa te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sefa wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sefa viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sefa online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sefa boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sefa kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sefa boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!