Hanka Venselaar boeken?

hanka venselaar boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Hanka Venselaar boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Hanka Venselaar

Hanka Venselaar is al vanaf 1997 actief tijdens turnwedstrijden. In 2006 is vanuit deze hobby de interesse ontstaan om verder te gaan als paaldanseres. Geen erotische, maar acrobatische paaldans.

Dat zij niet onverdienstelijk gedaan heeft blijkt uit het feit dat ze tweemaal kampioen van de Benelux en één keer Europees kampioen is geworden. Tegenwoordig geeft ze optredens en workshops paaldansen en daarnaast is zij actief met luchtacrobatiek. Deze act met doeken heet officieel “Aerial Silk”.

Een acrobatische act met spins om de paal, kracht en lenigheidshoudingen. Een hoge amusementswaarde door de combinatie van muziek, kleding en acrobatiek. Een bijzondere act die zeer geschikt is voor alle denkbare gelegenheden. Zelfs in een discotheek zou deze act niet misstaan.

Boekingen Hanka Venselaar

Deze act die officieel “Aerial Silk” genoemd wordt is een pure circusact die ook wel bekend is van Hollands Got Talent of van Cirque du Soleil. Hanka Venselaar laat klimmend en rollend in twee hangende doeken hoog boven de grond diverse lenigheidsoefeningen zien. Een zeer bijzondere act voor een opening van een bedrijf of als men iets speciaals wil laten zien.

Kom in de stemming

Hanka Venselaar boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hanka Venselaar te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hanka Venselaar wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Hanka Venselaar viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Hanka Venselaar online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hanka Venselaar boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Hanka Venselaar kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Hanka Venselaar boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!