Ramon Kailani boeken?

ramon kailani boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Ramon Kailani boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ramon Kailani

Ramón Kailani heeft internationale bekendheid in de muziekwereld als solo artiest. Daarnaast werkt hij samen met grote artiesten uit de flamenco wereld zoals Lole Montoya (bekend van het duo Lole y Manuel). Tevens heeft hij muziek geproduceerd in verschillende genres voor andere grote artiesten en in ontelbare theaters en podia over de hele wereld gespeeld. Specialisatie: flamenco, jazz, Joodse-, Arabische- en popmuziek.

Boekingen Ramon Kailani

Hij heeft gestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam en in Spanje met de beste flamenco artiesten. Hij is muzikaal en sociaal opgenomen in de iconische flamenco familie Montoya uit Sevilla waar hij de ademhaling van generaties flamenco artiesten zoals Antonia La Negra, Lole Montoya, Carmelilla Montoya en Alba Molina, heeft meegekregen. Zowel op artistiek en historisch als op sociaal vlak.

Ramón speelt sinds zijn 15e jaar op grote podia en festivals zoals Lowlands, Roskilde, Sziget, Paradiso, Carre, Stadschouwburgen, Lyceum theater in Barcelona, theater Lope de Vega in Sevilla en nog veel meer. Ook is hij regelmatig te gast bij tv en radio programma’s.

Kom in de stemming

Ramon Kailani boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ramon Kailani te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ramon Kailani wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ramon Kailani viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ramon Kailani online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ramon Kailani boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ramon Kailani kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ramon Kailani boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!