Harry Glotzbach boeken?

harry glotzbach boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Harry Glotzbach boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Harry Glotzbach

Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn bizar grappige verhalen die ogenschijnlijk uit het dagelijkse leven zijn gegrepen. Hij gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. Marsmannetjes en Venusvrouwen, de Tour de France voor junkies, bedreigde bevers in de Biesbosch, de integratiepil, de Belgische Tom Tom, de discriminatielijn, angst voor baby’s, de fili-clowns, sexuele frustraties etcetera. Het komt allemaal aan bod. En ook met zijn gitaar en zangstem weet hij het publiek aan zijn voeten te krijgen.

Top maatwerk voor conferences

Ook vaak meegemaakt dat de conferentie, de salesmeeting of wat voor bijeenkomst dan ook vastloopt in bla-bla-verhalen en saaie presentaties? Laat iedereen dan hard wakker schudden door de scherpe comedy van Harry Glotzbach. Harry schrijft top maatwerk conferences voor ieder evenement van uw organisatie, zowel voor interne bijeenkomsten als voor relatie evenementen. Hij brengt uw informatie over middels een flinke portie humor, waardoor de boodschap echt aankomt en iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaat! Inclusief een maatwerklied!

Comedy Workshop

Wilt u uw bijeenkomst vakkundig en ‘losjes’ laten presenteren met veel humor en relativering dan bent u ook aan het goede adres.

Uw medewerkers meer communicatieve vaardigheden leren? Kies dan voor de Comedy Workshop, waarbij de presentatie skills en het gebruik van humor voorop staan.

Wat zeggen anderen over Harry Glotzbach:

Alexander Nijeboer (De Volkskrant): “De talentvolle Harry Glotzbach combineert treffende typetjes met authentieke, incorrecte en originele grappen. De overmacht van Glotzbach was overtuigend.”

Jury Leids Cabaret Festival: “Harry is muzikaal en heeft een warme stem.”
“Harry is de allerbeste en met afstand het grootste talent van Nederland!”: aldus zijn moeder.

Volkszanger Barry

Harry is finalist van het Leids cabaret festival 2005 en winnaar van het AKF Comedy Concours 2003. Maar het grote publiek kent hem natuurlijk als de mislukte volkszanger Barry uit de Holland Casino commercials waar hij ook de teksten voor schreef: ‘Beetje rijmelarij van het nivo likmevessie!’.

Boekingen Harry Glotzbach

Ook was Harry Glotzbach te zien in TV-programma’s als: M/V met Linda de Mol en Beau van Erven Dorens (RTL), Man Bijt Hond (NCRV), Raymann is Laat (NPS), de Comedy Factory (NPS), Man Bijt Hond (NCRV), Sterretje Gezocht (BNN), 15 Beste Aller Tijden (SBS6) en Jokebox (BNN). Radio: Standup Radio (VPRO), Kicken op Vrijdag (Veronica), Koen en Sander Show (3FM) en Zoeyzo (3FM).

Kom in de stemming

Harry Glotzbach boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Harry Glotzbach te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Harry Glotzbach wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Harry Glotzbach viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Harry Glotzbach online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Harry Glotzbach boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Harry Glotzbach kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Harry Glotzbach boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!