Tom Sligting boeken?

tom sligting boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Tom Sligting boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tom Sligting

Tom Sligting is de meest ervaren Nederlandse stand-up comedian van het Comedy Café Amsterdam. Hij is comedian sinds 1995, heeft honderden shows op zijn naam en staat nog regelmatig in de schijnwerpers van zijn roots, het Comedy Café.

Vanaf een paar directeuren tijdens een diner tot 2200 man tijdens een computer conferentie, Tom Sligting is de specialist in op maat geschreven comedy shows voor bedrijfsleven en instellingen.Tom staat er voor open om de inhoudelijke mogelijkheden te bespreken waardoor zijn optreden voor u een geëngageerd onderdeel van programma wordt.

Boekingen Tom Sligting

His middle name is comedy, en er is geen plek in Nederland waar hij niet gespeeld heeft. Met de grote landelijke tours van het Comedy Café en Mojo bespeelt Tom Sligting alle zalen, of hij nu in een kroeg staat of in het theater, in een jeugdcentrum of in een schouwburg. Afgelopen jaren was hij oa. te gast bij LOWLANDS, Laughing Matters, De Uitmarkt en Jörgen Raymann.

De Pers‘..buitenechtelijk kind van Freek & Youp..’De Telegraaf‘..de gein zit hem in zijn genen..’Delftse Courant‘.. zijn Marco Borsato-persiflage beloofd veel goeds..’

Kom in de stemming

Tom Sligting boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tom Sligting te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tom Sligting wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tom Sligting viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tom Sligting online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tom Sligting boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tom Sligting kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tom Sligting boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!