Het Comité Presenteert boeken?

het comite presenteert boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Het Comité Presenteert boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Het Comité Presenteert

Uw evenement loopt pas gesmeerd wanneer Het Comité Presenteert!

Een perfecte combinatie van muziek, comedy, gastheerschap en presentatie van je feest.

Vaak zijn er bij een bedrijfsfeest of evenement ook ceremoniële zaken te regelen. Er moeten mensen worden aangekondigd, bedankt, geïntroduceerd of uitgezwaaid. Ook dat kunt u overlaten aan Het Comité Orkest. Zij presenteren de avond op geheel eigen komische doch professionele wijze. Muzikaal, theatraal, cabaretesk en met een enorme variatie krijgt het bedrijfsfeest of evenement de sfeer van een volwaardige theatershow! Zorgt u voor goede achtergrondinformatie, dan kan er zelfs gespeeld worden met spitsvondige teksten in de aankondigingen of zelfs, hele acts op maat gemaakt worden.

Boekingen Het Comité Presenteert

Bart de Rijk (frontman van Het Comité Orkest) heeft een jarenlange ervaring in circus, theater, film, reclame en muziek. Hij zorgt er voor dat je met talenten in deze diverse disciplines, een perfecte timing, een grote dosis inventiviteit, muzikaliteit en variatie, een hoogwaardig avond vermaakt kunt creëren zonder dat het al te veel moeite lijkt te kosten!

Het Comité Orkest zijn drie doorgewinterde muzikanten die de grootste hits uit de top 2000 ten gehore brengen, maar dan wel op hún manier. De muzikanten beschikken over een enorme muzikaliteit en een grote dosis entertainment met humor die zij dan ook met grote regelmaat inzetten.

Kom in de stemming

Het Comité Presenteert boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Het Comité Presenteert te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Het Comité Presenteert wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Het Comité Presenteert viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Het Comité Presenteert online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Het Comité Presenteert boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Het Comité Presenteert kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Het Comité Presenteert boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!