Harten 10 boeken?

Harten-10-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Harten 10 boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Harten 10

Harten 10 bestaat uit Martien Ekkelenkamp en Tineke Willems. Martien is geboren op 8 januari 1970 en wonende in Ankum, Tineke is geboren op 1 oktober 1980 in Den Ham en nu wonende in Dalfsen.

Martien komt uit het duo Ekkel & Kleppie. Zij hebben samen drie singles uitgebracht, ‘De Gouden regenboog’, ‘Recht vooruit’ en ‘Zomergeluid’. Tineke heeft drie singles uitgebracht. In 2007 ‘Geef mij de avond’ en ‘Echte Liefde’. En in 2008 ‘Dan denk ik aan jou’.

Boekingen Harten 10

In 2008 bij de single presentatie van het duo Ekkel & Kleppie, zijn wij elkaar toevallig tegengekomen. En zo kwam Martien op een idee om een duet op te gaan nemen. Zo gezegd, zo gedaan. We zijn aan het oefenen gegaan, want het komt natuurlijk niet zo uit de lucht vallen. Ons eerste duet is geschreven door Andre Ekkelenkamp, en is geproduceerd bij Edwin van Hoevelaak (Rooftopstudio’s). Het duel heet ‘Geleend’, we zijn zeer verrast door het verbluffende resultaat van het liedje.

Kom in de stemming

Harten 10 boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Harten 10 te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Harten 10 wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Harten 10 viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Harten 10 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Harten 10 boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Harten 10 kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Harten 10 boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!