Irene Moors boeken?

Irene-Moors-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Irene Moors boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Irene Moors

Irene Moors (1967) woont in Heemstede en is in 2001 getrouwd met Barry Kroon. Samen hebben ze 2 kinderen, Rosalie(1998) en Tijn(2002).

Telekids

Irene was op 8 oktober 1988 voor het eerst op televisie te zien bij de NCRV als presentatrice van het kinderprogramma Dit is Disney. In 1989 maakte zij de avontuurlijke overstap naar RTL, de eerste commerciële zender van Nederland. Daar werd zij omroepster en heeft zij het programma Telekids gestalte gegeven.

Na Telekids 4 jaar alleen gepresenteerd te hebben, kwam in 1993 Carlo Boszhard aan haar zijde (In 1991presenteerden zij al samen Hitbingo). Irene en Carlo werden een zeer succesvol duo en hebben na Telekids nog vele programma’s samen gepresenteerd, waarvan Life & Cooking / Life 4 You en de TV Kantine de bekendste titels zijn. Samen wonnen zij vele tv prijzen zoals de Margriet Kinder TV Prijs, de Zilveren TV Ster, de Beeld en Geluid Award, de Montreux Comedy Award en in 2010 de Gouden Televizier Ring.

Boekingen Irene Moors

Irene werkte ruim 26 jaar voor RTL en presenteerde daar vele programma’s zoals oa Eigen Huis & Tuin, De Bachelor, Doe een Wens, RTL Boulevard en Bouwval Gezocht. Irene is vanaf maart 2016, 3 jaar lang te zien geweest bij SBS6. Daar presenteerde zij oa De Perfecte Vraag, Naar Bed met Irene en Topper Gezocht. Irene is ook actief geweest in het theater, ze heeft radio gemaakt, verzorgde tekenfilmstemmen & voice overs en speelde rollen in diverse films.

Veelzijdige presentatrice

Vanaf 2019 is Irene niet meer exclusief verbonden aan één zender en is ze op verschillende kanalen te zien. Zo is zij één van de gezichten van het online leefstijlplatform FoodFirst Network, was ze eind 2019 te zien als jurylid van het RTL4 programma Dancing with the Stars en nam ze de presentatie op zich van het programma Doorbakken bij Omroep MAX op NPO1. Vanaf 2020 is Irene ook online evenementen gaan presenteren voor diverse organisaties die, vanwege de corona maatregelen, andere vormen van communicatie met publiek en/of personeel zochten. Irene is al vele jaren ambassadrice van de Vriendenloterij en Het Rode Kruis.

Het 12de seizoen van de TV Kantine is vanaf januari 2021 terug op televisie bij RTL4.

Irene Moors boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Irene Moors te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Irene Moors wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Irene Moors viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Irene Moors online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Irene Moors boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Irene Moors kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Irene Moors boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!