Irma Derby boeken?

irma derby boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 700 personen

icon-notice

Opmerking

X-Factor (2009) en The Voice of Holland (2014)

Irma Derby boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Irma Derby

Irma Derby werd bekend als zangeres in 2009 door mee te doen aan verschillende Nederlandse tv-programma’s en talentenjachten. Toch was ze hiervoor ook al bezig met verschillende projecten.

Met haar krachtige stem, charisma en sympathieke uitstraling creërde ze een grote groep fans wat uiteindelijk resulteerde in een platendeal met Wemusic Company. Op dat moment weet de jonge Irma wat ze wil: zingen en optreden! En ze ging dat doen op haar eigen manier. Irma was de leadzangeres van de wereldwijde hits: “Ready or Not” door The Course en “Big Fun” door Central Seven. In Nederland kreeg ze veel aandacht met haar single “Een moment zonder jou”.

Boekingen Irma Derby

Op dit moment is Irma veel aan het optreden in vele landen, en ze doet veel projecten met Plasik Funk, DJ Shog en Misja Helsloot. Irma is een zangeres die vaak met verschillende internationale dj’s samenwerkt. Tijdens haar optredens zingt ze veel covers van onder andere Whitney Houston, Barbara Tucker en vele anderen. Irma is van alle markten thuis. Ook te boeken met een live band. Ze wordt bijvoorbeeld elk jaar geboekt op het Haarlem Jazz.

De laatste jaren heeft ze opgetreden in Duitsland, St. Tropez, Spanje en Amerika en hierdoor kunt u meer van haar verwachten in de volgende jaren. We hopen dat u klaar bent voor Irma Derby!

Kom in de stemming

Irma Derby boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Irma Derby te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Irma Derby wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Irma Derby viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Irma Derby online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Irma Derby boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Irma Derby kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Irma Derby boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!