April Darby boeken?

April-Darby-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Incl. 2 dansers/danseressen

April Darby boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie April Darby

April Darby is een entertainer en multitalent van grote wereldklasse. Die met haar looks, zinderende performance en soulvolle stem vastberaden is om ieder podium te veroveren. April Darby is een Nederlands/Amerikaanse zangeres die niet geheel onbekend is in de wereld van theater en de popmuziek.

Naast hoofdrollen in de succesvolle producties zoals ‘The Bodyguard’ en ‘Aida in Concert’ heeft zij meerdere keren in het Ziggo Dome gestaan. Met o.a. ‘Grand’ van DJ Fedde le Grand & ‘Let’s Dance’ van Humberto Tan. Daarnaast heeft zij de opening mogen verzorgen voor het prestigieuze Televizierringgala in 2018. En ook heeft April de Nederlandse stem van Beyoncé mogen inspreken en inzingen in The Lion King Movie NL.

Naast alle shows werkt April ook hard aan een solocarrière in de muziekwereld. Zo heeft ze al singles zoals ‘New York’, ’Cold Shoulder’ en ‘Falling Fast’ uitgebracht.

Boekingen April Darby

Ook stond ze op grote evenementen zoals Sail, het voorprogramma van Jeroen van der Boom, het Bevrijdingsfestival in Den Haag en de televisieprogramma’s On Air, Nachtegiel, Naar bed met Irene, Koffietijd en 5 Uur Live. Ook was April Darby te zien als kandidaat in het jubileumseizoen 10 van “The Voice of Holland”.

April: “Muziek en entertainment is mij met de paplepel ingegoten gezien de hele muzikale familie. Er is dan ook niets liever wat ik doe dan zingen en op het podium staan. Ik ben opgegroeid met Soul/Motown muziek en later met grote legendes zoals Beyoncé, Whitney Houston, Michael Jackson en Stevie Wonder.

Door mijn Amerikaanse achtergrond ben ik altijd geïnspireerd geweest door deze grote Amerikaanse artiesten en de aanpak van de grote shows op het podium. Ik hoop met ieder optreden dezelfde internationale aanpak te evenaren.

Mijn muziekstijl en optredens zullen gaan van House tot aan Top 40, maar zullen altijd de “Soul” bevatten waar ik mee ben opgegroeid“.

Kom in de stemming

April Darby boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 10 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om April Darby te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u April Darby wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met April Darby viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u April Darby online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

April Darby boeken

Dus bent u benieuwd hoe u April Darby kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

April Darby boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!