Janouk Kelderman boeken?

Janouk-Kelderman-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Janouk Kelderman boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Janouk Kelderman

Janouk Kelderman wist al heel snel dat ze ‘iets’ met zingen, dansen, presenteren en acteren wilde doen. Tijdens haar studie ‘musicaltheater’ aan de Fontys Hogeschool in Tilburg moest ze op zoek naar een stageplaats. Bij RTL kreeg ze een geweldige kans: Janouk werd Keet!, de nieuwe presentatrice van het mateloos populaire RTL Telekids!

Keet!

Als gezicht van die zender presenteerde ze talloze programma’s en stond ze onder contract bij platenlabel 8ball Music. Naast bijvoorbeeld Hi Ha Holland en Theaterkids nam Janouk ook de presentatie van de grote RTL live Events voor haar rekening en in 2015 was Janouk als Keet, samen met Patrick Martens, te zien in de bioscoopfilm ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan’. De film werd enthousiast ontvangen en trok meer dan 100.000 bezoekers.

Boekingen Janouk Kelderman

Eind 2016 besloot Janouk te stoppen als Keet! en haar vleugels uit te slaan. Het was tijd om te ontdekken wat de entertainment industrie nog meer te bieden had. Sinds 2017 is Janouk op televisie te zien als een van de vaste gezichten van het NTR Klokhuis.

In die hoedanigheid gaat ze dagelijks op pad om de meest uiteenlopende onderwerpen in beeld te brengen. Ze is nauw betrokken van idee tot productie en uitvoering. Daarnaast is ze regelmatig te zien in andere programma’s van de NPO. Zapp Live, Zapp detective en Zapp your Planet zijn goede voorbeelden.

Ambassadeur WNF

Na de succesvolle introductie van haar Instagramstory’s over de ‘Duurzame Dinsdag’ is Janouk gevraagd om Ambassadeur te worden van het WNF. Ze is als Ranger het gezicht van het speciaal voor lagere scholen samengestelde lespakket ‘Toekomstkunde’. Begin 2020 maakte ze een prachtige reis naar Argentinië. De online serie van die reis is te bekijken op het WNF youtube-kanaal.

Brainstorm

In het verlengde hiervan heeft Janouk in 2020 samen met Kosmos Uitgevers haar eerste boek uitgebracht. ‘Janouk zoekt een duurzame Wereld’. Dit handzame boekje is in iedere boekhandel te krijgen en wordt als welkomstkado weggegeven bij een lidmaatschap van het WNF. Uiteraard duurzaam ontwikkeld en geproduceerd. Verschillende andere WNF-Ambassadeurs hebben meegewerkt.

Naast Klokhuis heeft Janouk in 2020 haar eerste eigen tv-programma mogen introduceren.

‘Brainstorm’ is een wetenschappelijk programma waarin Janouk op zoek gaat naar de werking van ons brein. Dit programma heeft ze samen met The Media Brothers zelf bedacht en ontwikkeld. Brainstorm is iedere zondagochtend te zien bij Zapp op NPO3.

Janouk is een enthousiaste ‘alleskunner’ van de nieuwe generatie. More to come!

Kom in de stemming

Janouk Kelderman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Janouk Kelderman te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Janouk Kelderman wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Janouk Kelderman viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Janouk Kelderman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Janouk Kelderman boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Janouk Kelderman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Janouk Kelderman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!