Jill Schirnhofer boeken?

Jill-Schirnhofer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Jill Schirnhofer boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer (28), ook wel bekend als kortweg Jill, is een Nederlands illustratrice, schrijfster, programma-maakster en actrice. In haar eigen tv programma geeft Jill creatieve adviezen aan de jonge kijker op het gebied van tekenen en knutselen, mode en koken en is een daarmee een bijzonder populair en inspirerend icoon geworden voor kinderen. Ook met haar accounts op Youtube, Instagram, TikTok en Pinterest is ze erg populair.

So fancy en So bella

Op 15-jarige leeftijd ontwierp Jill haar eerste schoolagenda waarna ze haar eigen stijl door ontwikkelde in een eigen lijn. Haar ‘Jill’ boekencollectie omvat inmiddels meer dan 18 titels. Daarnaast heeft ze een ‘Jill’ productlijn met DIY-, bak- en party producten en acteert ze in films (o.a. Misfit) en series. In 2017 maakte Jill haar debuut als fictieschrijver. Ze schreef en illustreerde haar eerste jeugdboek “Elvy’s eigen wereld: So boho’, dat ook meteen verfilmd werd. In 2018 en 2019 kwamen in dezelfde reeks de delen So fancy en So bella uit.

Boekingen Jill Schirnhofer

In 2019 besloot Jill haar tekenstijl verder te ontwikkelen en zich naast de ‘Jill’ doelgroep van 6 – 12 jaar te richten op de doelgroep tieners/young adults. Haar boodschap aan hen is om bij jezelf te blijven en in jezelf te geloven, waarbij creativiteit en uniciteit voorop staan. Jill is zowel online als live te boeken voor o.a. presentatieklussen, creatieve inspiratie-sessies, (kinder)feestjes op maat en Q&A-sessies.

Kom in de stemming

Jill Schirnhofer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jill Schirnhofer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jill Schirnhofer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jill Schirnhofer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jill Schirnhofer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jill Schirnhofer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jill Schirnhofer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jill Schirnhofer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!