Jeroen Stevens boeken?

jeroen stevens boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Jeroen Stevens boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jeroen Stevens

Ik zal proberen in het kort te vertellen wie ik ben en hoe het allemaal begon. Op 10 februari 1983 werd i kals tweede zoon geboren in het Groningse Musselkanaal en vier jaar later in januari 1987 kwam daar nog een broertje bij. Als kind wilde ik altijd acteur worden, maar wist niet waar ik dit allemaal moest gaan doen.

Op 2 juli 2005 vierden mijn ouders hun 25-jarig huwelijk en wij, wij als broers en kinderen van, besloten het feest een thema te geven; “Herinneringen”. Zo bracht ik een ode aan mijn overleden grootouders met “Ongelijke strijd”, een lied van Grad Damen. Het liedje sprak mij enorm aan door de tekst gevuld met zinnen die mijn grootouders daadwerkelijk hebben gezegd. De reacties waren zo positief, maar toch twijfelde ik of ik het wel moest gaan doen. Robert, nu mijn vaste cameraman, stelde mij voor aan Wouter van der Lei die mij vervolgens meenam naar een studio voor het opnemen van “Ongelijke strijd”. Het bleef voor mij nog steeds een herinnering.

In 2006 werd ik gevraagd of ik in maart wilde optreden tijdens een avond voor een goed doel. Tijdens deze feestelijke avond werd ik door een aantal mensen geboekt en ik begon het stiekem erg leuk te vinden.

Het tweede optreden van Jeroen Stevens

In juni 2006 vond mijn tweede optreden plaats in Raalte tijdens een dag voor Duchenne. Dit verliep echter anders, want ik mocht, als beginner, geen gebruik maken van het geluid. Ik werd meegevraagd naar het voorcafé waar ik mocht gaan zingen en dit was live te horen op de radio. Nog geen week later werd ik benaderd door een bedrijf voor een clipopname. Dit aanbod heb ik aangenomen en eind augustus was mijn eerste clip te zien bij Tv Oranje. De mensen konden stemmen en op de tweede dag stond ik al op nummer 1 in de verzoekparade. Deze plek hield ik 9 weken vast en was ik 9 maanden lang de meest aangevraagde clip. Dit deed mij ontzettend goed en gaf mij juist de kracht om door te gaan.

Boekingen Jeroen Stevens

In september 2007 presenteerde ik in de “Schaapsberg” te Musselkanaal mijn eerste eigen single “Voel je steeds in mijn hart”, geschreven door Henny Thijssen. Nadat ik in 2008 te gast was in een uitverkochte show van de “Regiotap” verlangde ik naar meer. Dat ‘meer’ kreeg ik in een paar weken later op de RadioNL Zomertoer in Steenwijk. Als je dan ontzettend trots op zo een prachtige podium staat, dan verlang je nog naar nóg meer. In 2010 werd dit vervuld met een optreden op het Mega Piraten Festijn (MPF) in Borger. Een kleine 15.000 mensen stonden met hun armen te zwaaien terwijl ik op het podium stond. Dit was toch echt wel een moment dat ik nooit zal vergeten.

Het vijfjarig jubileum van Jeroen Stevens

Op 10 april 2011 vierde ik samen met mijn fans/vrienden/volgers mijn 5-jarig jubileum bij ‘The Dancing Wolves’ in Enschede en presenteerde ik mijn single “Jij”. In de tijd daarna heb ik allemaal leuke dingen gedaan e nwas i kgewoon aan het werk tot ik werkloos werd. Ik moest opeens leven van een uitkering, maar ik wilde graag artiest zijn en alleen maar bezig zijn met muziek. De combinatie van ‘willen zingen’ en ‘het leven met een uitkering’ was niet goed. Ik besloot daarom op 1 april 2014 de sprong in het diepe te maken en mij volledig te storten op muziek en het artiestenbestaan en schreef mij in bij de Kamer van Koophandel.

Op 1 april 2016 ben ik benaderd door een platenmaatschappij voor een samenwerking. Dit kwam als een geschenk uit de hemel en was ook het onderdeel tijdens mijn 10-jarig jubileum op 10 april 2016 in Zaal Twaalf te Vlagtwedde. Een platencontract is een droom wat werkelijkheid werd en ik hoop dat er nog meer dromen uit gaan komen. Het harde werken werd later in 2016 bekroond met de Koos Alberts Award.

Kom in de stemming

Jeroen Stevens boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jeroen Stevens te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jeroen Stevens wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jeroen Stevens viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jeroen Stevens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jeroen Stevens boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jeroen Stevens kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jeroen Stevens boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!