Ruth Jacott boeken?

Ruth-Jacott-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

 

 

Biografie Ruth Jacott

Bent u op zoek naar een geweldige zangeres voor uw evenement of theatershow? U kunt Ruth Jacott boeken voor een heerlijke muzikale avond. Ruth combineert een geweldige zang, met een aansprekende uitstraling en de enorme ervaring die ze sinds 1986 heeft opgedaan. Ze won in dat jaar met het VARA-team de eerste prijs op het Knokke festival. Vervolgens werd Ruth Jacott bekend van haar hoofdrol in de musical CATS en speelde ze onder andere in A Night at the Cotton Club, in de rol van Dinah. U kunt Ruth Jacott inhuren voor een musicalperformance, maar ook voor de popnummers waarin zij uitblinkt.

Eurovisie en Gouden Harp

U kunt Ruth Jacott inhuren vanwege haar fantastische prestatie op het Eurovisie Songfestival, waar zij met het nummer Vrede een 6e plaats wist te bemachtigen. In 1996 besloot de Stichting Conamus haar te lauweren met een Gouden Harp, dat het succes van Ruth Jacott op een mooie manier eer aan doet. Het zijn vooral de spectaculaire liveshows die de jury roemt. U kunt Ruth Jacott inhuren voor de muzikale aankleding, maar daarnaast ook voor de volledige show hier omheen.

Billie Holiday

Ruth Jacott heeft vervolgens furore gemaakt met haar vertolking van Billie Holiday. Ze kreeg hiervoor de John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical, maar later bijvoorbeeld ook de Edison Jazzisme Publieksprijs 2011, voor het album A Tribute to Billie Holiday. U kunt Ruth Jacott inhuren voor deze prachtige nummers, afgewisseld met haar eigen hits.

Boekingen Ruth Jacott

Daarnaast staat Ruth Jacott graag in het theater, iets wat haar Simply The Best voorstelling mooi laat zien. Ze gaf meer dan 70 verschillende voorstellingen, die altijd uitverkocht waren. U kunt Ruth Jacott boeken op het moment dat u een veelzijdige artiest zoekt. Benieuwd naar de prijs of kosten van Ruth Jacott? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.

Kom in de stemming

Ruth Jacott boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ruth Jacott te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ruth Jacott wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ruth Jacott viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ruth Jacott online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ruth Jacott boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ruth Jacott kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ruth Jacott boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!