Joan Franka boeken?

joan franka boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Eurovisie Songfestival 2012

Joan Franka boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Joan Franka

Joan Franka is geboren in Rotterdam op 2 april 1990. Van kinds af aan is Joan gefascineerd door toneel, dichten en muziek. Samen met haar twee jaar oudere zus schreef Joan musicals en speelde deze dan ook bij elke verjaardag en partij. Het duo noemde zich J & N met als grootste inspiratiebron The Spice Girls. Joan is altijd erg gedreven als het gaat om haar muziek. Daarom wist ze al op haar 6e dat ze een carrière in de muziek wilde. “Ik wist niet eens of ik kon zingen, ik dacht alleen: ik wil het en ik ga het doen ook”.

In haar omgeving was er soms onbegrip voor haar keuze om voor de muziek te gaan. Het duurde dan ook wat langer voordat ze echt aan haar droom ging werken. Joan Franka heeft verschillende opleidingen geprobeerd, maar heeft uiteindelijk gekozen voor de muziek. “Ik was 17 toen ik voor het eerst optrad met een nummer dat ik samen met een gitarist schreef .Ik wilde gewoon graag alles doen op mijn manier”.

Boekingen Joan Franka

In 2010 werd Joan gescout om mee te doen aan The Voice of Holland. “In eerste instantie dacht ik, dat is niks voor mij… Maar mijn moeder en zus hebben het erg aangemoedigd. Ik ben dan ook erg blij dat ik mee heb gedaan en dat VanVelzen mij koos. Ik heb er veel geleerd, vooral door het optreden voor zo veel mensen; dat had ik nog nooit gedaan.

Anno februari 2012 doet Joan Franka mee aan het Nationaal Songfestival voor Nederland met haar nummer.

Kom in de stemming

Joan Franka boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Joan Franka te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Joan Franka wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Joan Franka viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Joan Franka online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Joan Franka boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Joan Franka kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Joan Franka boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!