Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute boeken?

joe brozio band eric clapton tribute boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Eric Clapton Tribute

Joe Brozio Band - Eric Clapton Tribute boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute

De liefde voor de blues… daar begon het mee bij Joe. Tijdens zijn zoektocht naar geschikt bluesmateriaal kwam hij ook gitarist Eric Clapton tegen. Joe kwam tijdens zijn optredens fans tegen en die zeiden wel eens: “Jij lijkt op Eric Clapton”. Met dit idee formeerde Joe zijn Eric Clapton project “Riding with Eric”. Dat was geen onverstandige keuze. Want in de loop der jaren heeft deze band een fantastisch repertoire met authentieke blues en bluesrock opgebouwd welke akoestisch en electrisch gespeeld kan worden. De Joe Brozio Band is zeer geschikt voor op pleinfeesten, theaters en grotere festivals. Zij treden op in verschillende formaties waarbij één ding centraal staat. Er wordt muziek gemaakt op het podium.

Boekingen Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute

De band speelt geen slaafse imitaties, maar virtuoze eigen interpretaties. Dit kan zowel akoestisch als versterkt. De Joe Brozio Band is klaar voor het grote publiek. Zij weten als geen ander een sfeer van vrijheid te laten voelen waarbij je lekker mee kan swingen op de muziek maar ook kan wegdromen met prachtige solo’s en ballads.

Kom in de stemming

Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!