Johan Vlemmix boeken?

Johan-Vlemmix-boeken
icon-clock

Tijdsduur

25 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Johan Vlemmix boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Johan Vlemmix

Johan Vlemmix haalde in 2002 en 2003 de Tweede Kamer net niet met zijn Partij van de Toekomst. Maar Johan Vlemmix ging gelijk weer met het volgende project aan de slag. Johan Vlemmix heeft na de verkiezingen van 2002 een voetreis naar Rome gemaakt. Na de verkiezingen van 2003 kwam Johan Vlemmix met het idee om een vredesvlag te ontwerpen. Tijdens de eerste demonstraties tegen de dreigende oorlog in Irak, zag Johan Vlemmix alleen maar spandoeken en vlaggen tegen de oorlog en tegen geweld. Positief ingesteld als Johan Vlemmix altijd is, miste hij een vlag die “voor” iets was, het idee van de vredesvlag was geboren! De eerstvolgende demonstratie was Johan Vlemmix er dan ook als de kippen bij om met een handjevol vrijwilligers deze vlag te gaan promoten en te verkopen. De opbrengst van de verkoop van die dag is geheel naar de organiserende instantie gegaan.

Boekingen Johan Vlemmix

Velen kennen Johan Vlemmix van zijn Oranjekoorts en zijn Maxima-supermarkt. Anderen kennen hem vanwege zijn veelvuldige deelname aan het programma Te land, ter zee en In de lucht. Johan Vlemmix raakte daar vanaf de start in 1974, meteen al door gefascineerd. Bij varianten van dat programma als Tobbedansen, Met Glans van de Schans, Vlieg er ’s uit en Fiets ‘m erin trok Johan Vlemmix de aandacht met de meest ingenieus geconstrueerde voertuigen. Zijn debuut beleefde Johan Vlemmix in een badkuip met schoepraderen. Johan Vlemmix nam honderd keer deel aan te Land, ter zee en In de lucht en belandde ermee in het Guinness book of Records. Niemand ter wereld had vaker aan een zelfde programma meegedaan. Johan Vlemmix is na die honderdste keer opgehouden, maar is nog steeds bij het programma betrokken als jurylid en als starter.

Johan Vlemmix & Nol Roos (van de Bad Brothers)

in 2008 scoorde hij samen met Nol Roos een hitje met “Een bussie vol met Polen”

Kom in de stemming

Johan Vlemmix boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Johan Vlemmix te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Johan Vlemmix wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Johan Vlemmix viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Johan Vlemmix online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Johan Vlemmix boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Johan Vlemmix kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Johan Vlemmix boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!